rudykot2
Mama Franka Baranka
Mój mały miś od tygodnia podciąga się do siadu, jest wtedy "dumny i blady" z przejęcia. A w łóżeczku przewraca sie z plecków na boczek tak śmiesznie podkurczony. Jeśli chodzi o TV to uwielbia wręcz program :Jaka to melodia" - śmiejemy się z mężem, że ogląda laski jak tańczą i śpiewają
W ogóle Franek to podrywacz, codziennie mam jednego ucznia na korkach i zauważyłam, że jak są dziewczyny to leży na leżaczku cały zapatrzony w nie i uśmiecha się tak bezzębnie jak one mi odpowiadają na pytania. Zwłaszcza upodobał sobie taka jedną Lideczkę i w nią jest zapatrzony jak w obraz (powoli jestem zazdrosna bo w tym wieku mały m na mnie tak patrzeć), a jak przychodzą chłopacy to ma w nosie korki i sie łobuz nudzi.
Dodam tylko,,że wiekowo dziewczyny są dużo starsze bo to maturzystki
W ogóle Franek to podrywacz, codziennie mam jednego ucznia na korkach i zauważyłam, że jak są dziewczyny to leży na leżaczku cały zapatrzony w nie i uśmiecha się tak bezzębnie jak one mi odpowiadają na pytania. Zwłaszcza upodobał sobie taka jedną Lideczkę i w nią jest zapatrzony jak w obraz (powoli jestem zazdrosna bo w tym wieku mały m na mnie tak patrzeć), a jak przychodzą chłopacy to ma w nosie korki i sie łobuz nudzi.
Dodam tylko,,że wiekowo dziewczyny są dużo starsze bo to maturzystki