reklama
Anastazja1
czekamy na?
moje dziecko ma juz 6 miesiecy i pierwszego ząbka na dole....
Katka
Użyszkodnik ;)
Moja Hania przedwczoraj sie przekrecila z brzuszka na plecki 2 razy,ale poniewaz juz tego nie powtorzylam uznaje to za przypadek bardziej.
Nogi juz je ;-)
I co najfajniejsze juz od jakiegos czasu,jak sie ja posadzi,to siedzi,bez podporki oczywoscie,po 5 minut i dluzej sama.Jak sie zmeczy to steka,bo nie wie jakby tu sie polozyc.
Nogi juz je ;-)
I co najfajniejsze juz od jakiegos czasu,jak sie ja posadzi,to siedzi,bez podporki oczywoscie,po 5 minut i dluzej sama.Jak sie zmeczy to steka,bo nie wie jakby tu sie polozyc.
oj to moj Olek w porownaniu z waszymi dziećmi to taki LEŃ on nic nie robi sam.... ucze go przewracania, na golaska i łapania nóżek.... nawet to lubi ale nie potrafi sam. Taki z niego kolos wielki, a nie potrafi się kulać. Lubi się bawić ze mną w przewracanie i gryzienie po żeberkach ale raczej przymuje postawę: rączka w buzie i chichotanie!
Moja Agatka też się jeszcze nie turla. Przewraca sie na boczek, ale na brzuszek z placków jeszcze jej nie wychodzi.
Wszystkiego najlepszego dla Hanii z okazji ukończenia 5 miesięcy !!!!!!
Dużo zdrówka ode mnie i Agatki
Dużo zdrówka ode mnie i Agatki
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Haniu najlepszego skarbenku !!!
Milkshake to mozemy podac raczki ... moj skarbus to tez taki maly leniwiec ;-) ... jak narazie to zabawa raczkami, wkaldanie ich do buzi to jego ulubiona zabawa .... nozie podnosi wysoko do gory i niby probuje zlapac, ale jeszcze mu to nie wychodzi zbytnio .... przewracanie z brzuszka na plecki to chwilowe przypadki ( jak narazie 3 przypadki ;-)) ... ale chce juz siadac i zlapany za raczki ... chop i siedzi ... a dzisiaj to sam sie podniosl do siadu i posiedzial tak okolo 10 sekund ;-) .... a pozniej tak jak u Katki ... jak tu sie polozyc ;-)
Milkshake to mozemy podac raczki ... moj skarbus to tez taki maly leniwiec ;-) ... jak narazie to zabawa raczkami, wkaldanie ich do buzi to jego ulubiona zabawa .... nozie podnosi wysoko do gory i niby probuje zlapac, ale jeszcze mu to nie wychodzi zbytnio .... przewracanie z brzuszka na plecki to chwilowe przypadki ( jak narazie 3 przypadki ;-)) ... ale chce juz siadac i zlapany za raczki ... chop i siedzi ... a dzisiaj to sam sie podniosl do siadu i posiedzial tak okolo 10 sekund ;-) .... a pozniej tak jak u Katki ... jak tu sie polozyc ;-)
Katka
Użyszkodnik ;)
Jutro Hani przekaze:-)Dziekujemy bardzo.
kajenka
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszego Haniu
Paula jakis czas temu nauczyla sie przekrecania z brzuszka na plecki i od tej pory w ogole nie chce lezec na brzuszku . Jak tylko ja klade to raczka, nozka, balans cialem i fik- juz jest na pleckach. Ciekawe, czy nauczy sie przekrecania z pleckow na brzuszek, bo watpie, aby dobrowolnie chciala lezec w nielubianej pozycji.
Paula lubi sie gimnastykowac, jest bardzo ruchliwym, zywiolowym dzieckiem (moze dlatego ma mala niedowage;-) ). Codziennie odkrywa cos nowego, ostatnio np. zauwazyla, ze na macie lezac na boczku siegnie wyzej. Ale jeszcze nie lapie stopek- w drodze do nich zatrzymala sie na kolanach. Niestety najczesciej przypomina sobie o nich podczas przewijania
Paula jakis czas temu nauczyla sie przekrecania z brzuszka na plecki i od tej pory w ogole nie chce lezec na brzuszku . Jak tylko ja klade to raczka, nozka, balans cialem i fik- juz jest na pleckach. Ciekawe, czy nauczy sie przekrecania z pleckow na brzuszek, bo watpie, aby dobrowolnie chciala lezec w nielubianej pozycji.
Paula lubi sie gimnastykowac, jest bardzo ruchliwym, zywiolowym dzieckiem (moze dlatego ma mala niedowage;-) ). Codziennie odkrywa cos nowego, ostatnio np. zauwazyla, ze na macie lezac na boczku siegnie wyzej. Ale jeszcze nie lapie stopek- w drodze do nich zatrzymala sie na kolanach. Niestety najczesciej przypomina sobie o nich podczas przewijania
reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
moja Nina potrafi sie przewracac z brzuszka na plecki, ale ostatnio jej sie chyba nie chce. za to zaczela sie przewracac na boczki i wtedy wigina sie w luk, zeby zajrzec, co jest z tylu za nia. potrafi siedziec podparta poducha, a jak sie jej nudzi, to wtedy osuwa sie na boczek i potem czasem na brzuch no i zaczyna obserwowac swoje stopy, chociaz jeszcze nie potrafi ich zlapac.
HANIU - wszystkiego naj na 5 miesiecy ;-) my jutro konczymy 5
HANIU - wszystkiego naj na 5 miesiecy ;-) my jutro konczymy 5
Podziel się: