reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pierwszy uśmiech, pierwszy ząbek, pierwszy krok...czyli wielkie postępy maluszków

elis - to masz pewnosc,ze z Kuba oki jest;czujesz co by to bylo gdyby chcial ogladac telezakupy np...fuj..;-)
To Hani wystraczylo pokazac Giertycha jak plakal i juz buzia usmiechnieta byla:dry::-)...

To opowiem WAM cos o kolysankach.Juz dawno,dawno temu wymyslilam Hani kolysanke,ponieaz tam jakies ,,aa kotki 2" nie dzialaly na nia.Tylko sie nie smiejecie :sorry2:.Oto text:
Jestem sobie kotek
miau-miau
Jestem sobie krowka
muu-muu
Jesetm sobie sowa
huhu-huhu
... itd
wyspiewuje pokolei rozne zwierzatka i przytaczam jakie dzwieki one wydaja...
A od kilku dni,jak Hania ma isc spac,to sie kladzie,odwraca do mnie i nuci :
taki mmmmm i np.huhu,mmmmm - miau-miau<nie umie powiedziec jestem sobie,ale dziwki zwierzat potrafi>,fajnie to wychodzi...

reklama
reklama
A u nas po ciezkich bolach pojawiło sie po kawałku dolnych czworek,za to obu:tak:Huraaaa-moze wrescie Julcia przestanie chorowac:tak:mamy juz wiec 10 zabkow:-)

Do góry