Nataliaaa1507
Fanka BB :)
Kurde a ja wstałam 4h po zakończeniu operacji xDBo po cc nie można wstawać cały dzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde a ja wstałam 4h po zakończeniu operacji xDBo po cc nie można wstawać cały dzień
W zeszłym roku miałam cesarkę i nie kazali głowy przyciągać do klatki pieesiowej i wstawać przez 12 godzin.Moze wszystko zależy od rodzaju znieczulenia? Ja miałam podpajęczynówkowe .Wstałam po19 godzinach bo i tak nie dałabym rady wcześniej....,Kurde a ja wstałam 4h po zakończeniu operacji xD
Witaj ja pierwsze 40+6, drugie 40+4. Generalnie położna mi mówiła, że jak pierwsze przenoszone i jak wszystko jest ok i żadnych komplikacji to też się przenosi. Generalnie to zależy od organizmu, ale u mnie było podobnie. Przebieg ciąży, długość i porody. PowodzeniaWitajcie zastanawia mnie, czy drugie dziecko urodzilyscie w podobnym terminie co pierwsze? Czyli np pierwsze urodzone w 39tc i drugie tak samo? Tak z czystej ciekawości u mnie pierwszy synek 40+4 a teraz 37tc i jeszcze żadnych oznak... pozdrawiamy
Bo po cc nie można wstawać cały dzień
Mi podali znieczulenie o 8, o 10 był koniec, i do 14 mówili żeby nie podnosić głowy bo będzie bolałaW zeszłym roku miałam cesarkę i nie kazali głowy przyciągać do klatki pieesiowej i wstawać przez 12 godzin.Moze wszystko zależy od rodzaju znieczulenia? Ja miałam podpajęczynówkowe .Wstałam po19 godzinach bo i tak nie dałabym rady wcześniej....,
Tylko pozazdrościć drugiego porodu ale chyba coś w tym jest, że jak wiadomo o co chodzi i czego się spodziewać to "robota" idzie inaczejHej pierwszy poród 40+1 syn wywolywany 12 godzin po odejściu czopa 8 lat temu drugi poród 41 tydzień córka cała akcje przesiedzialam w domu a poród w szpitalu trwał 15 minut październik 2019
Ojj tak czlowiek z kolejnym porodem jest bardziej świadomy i szybciej poszłoTylko pozazdrościć drugiego porodu ale chyba coś w tym jest, że jak wiadomo o co chodzi i czego się spodziewać to "robota" idzie inaczej