reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pierwszy okres po poronieniu

Ja też czekam za @ !!!!Zabieg mialam 12czerwca juz 41dzni a tu nic:-(Czy tak czasem jest?Dodam jeszcze ,ze po zabiegu krwawilam 1,5tygodnia.:no::zawstydzona/y::szok:
Marta, u mnie @ przyszla po 37 dniach, a po zabiegu prawie wcale nic nie krwawilam, bo jeden dzien plus jakies plamienie to tyle co nic. Ale tak jak dziewczyny pisaly, i lekarze tak mowia, ze najczesciej @ przychodzi 4-6 tyg po zabiegu, ale to nie jest sztywna zasada, bo wiadomo ze kazdy organizm jest inny. Juz niedlugo przylecisz do Polski, moze umow sobie za wczasu wizyte u gin, zeby potem nie bylo ze na urlopie jest, albo nie ma wolnych terminow, zeby nie bylo niepotrzebnego stresu.
A poki co postaraj sie o tym nie myslec! jak nic nie boli to pewnie nic sie zlego tam nie dzieje. Wiem, ze latwiej mi powiedziec niz Tobie przestac myslec, bo sama to przerabialam niedawno.
I trzymam kciuki, zeby Twoja @ nie byla tak dowcipna jak moja, ze przyjdzie na dzien przed wizyta u gina ;-)

reklama
Marta, u mnie @ przyszla po 37 dniach, a po zabiegu prawie wcale nic nie krwawilam, bo jeden dzien plus jakies plamienie to tyle co nic. Ale tak jak dziewczyny pisaly, i lekarze tak mowia, ze najczesciej @ przychodzi 4-6 tyg po zabiegu, ale to nie jest sztywna zasada, bo wiadomo ze kazdy organizm jest inny. Juz niedlugo przylecisz do Polski, moze umow sobie za wczasu wizyte u gin, zeby potem nie bylo ze na urlopie jest, albo nie ma wolnych terminow, zeby nie bylo niepotrzebnego stresu.
A poki co postaraj sie o tym nie myslec! jak nic nie boli to pewnie nic sie zlego tam nie dzieje. Wiem, ze latwiej mi powiedziec niz Tobie przestac myslec, bo sama to przerabialam niedawno.
I trzymam kciuki, zeby Twoja @ nie byla tak dowcipna jak moja, ze przyjdzie na dzien przed wizyta u gina ;-)
Dobrze niemyslec moge sprobowac;-)Do gina juz sie umowilam odrazu na 4sierpnia:tak:.Dziekuje kochane za odpowiedzi:happy:

Witam Dziewczynki ponownie, po dłuzszej przerwie:)
i chciałabym sie pochwalic, ze po poronieniue dostałam 2 razy okres tak jak pisałam i tyle, teraz jestem w 7 tyg ciazy, narazie z dzidzia wszystko dobrze:) ale musze lezec bo pokazal sie jakis krwiaczek i musze koniecznie go wylzec:)
tak wiec trzymamy wszystkie kciuki zeby juz bylo wszystko dobrze:) i Wam tez zycze powodzenia.

Sciskam Was wszystkie mocno:):)

Witam Dziewczynki ponownie, po dłuzszej przerwie:)
i chciałabym sie pochwalic, ze po poronieniue dostałam 2 razy okres tak jak pisałam i tyle, teraz jestem w 7 tyg ciazy, narazie z dzidzia wszystko dobrze:) ale musze lezec bo pokazal sie jakis krwiaczek i musze koniecznie go wylzec:)
tak wiec trzymamy wszystkie kciuki zeby juz bylo wszystko dobrze:) i Wam tez zycze powodzenia.

Sciskam Was wszystkie mocno:):)

Leż ile trzeba. Trzymam za waszą dwójkę kciuki

dziewczyny u mnie 20 sierpnia mienie m-c od zabiegu czy możliwe że bym dostała okres dzis tzn 15.08??? pobolewa mnie podbrzusze i jak sie podcieram to są ślady krwi.... i jak zauważyłam to sie coraz intesywniejsze....
Błagam odpowiedzcie ....

reklama
leNA2405: nie wiem w ktorym miesiacu stracilas swojego aniolka(*).Ja po pierwszej stracie w 12 tyg-14wrzesnia dostalam okres 8pazdziernika czyli bardzo szybko.Po drugiej stracie 18 tydz. 27maja doatalam okres 27czerwca a kilka dni wczesniej plamilam(niektorzy mowia ze okres to juz jak plamienie nawet jest inni ze dopiero jak leci..)
P.S.
Dziewczyny ide do gina na kotnrole-modle sie zeby Bog mnie mial w opiece i lekarz powznie podszedl do mojego przypadku i zlecil wiecej badan.Denerwuje sie bardzo.

Do góry