reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwszy Mikołaj, pierwszy prezent.

A jeśli chodzi o takie zabawki edukacyjne to moją polecajką jest miś okazujący uczucia z chicco. Miś nazywa uczucie, a następnie wyjaśnia jego znaczenie opowiadając krótka historyjkę. Miś uczy alfabetu i uczy liczyć. Wszystko to w wesoły, przystępny dla dziecka, sposób :) nie jest nadwyraz głośny (takich zabawek nie lubimy 😬😬). Ma tez światełka 👍 można go przełączyć na wersję angielską 👌moje bąble lubią tego misia 🙂 daję zdjęcie jak wygląda.

Załączniki

• inbound8961438674767859138.jpg
    inbound8961438674767859138.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 48
reklama
A jeśli chodzi o takie zabawki edukacyjne to moją polecajką jest miś okazujący uczucia z chicco. Miś nazywa uczucie, a następnie wyjaśnia jego znaczenie opowiadając krótka historyjkę. Miś uczy alfabetu i uczy liczyć. Wszystko to w wesoły, przystępny dla dziecka, sposób :) nie jest nadwyraz głośny (takich zabawek nie lubimy 😬😬). Ma tez światełka 👍 można go przełączyć na wersję angielską 👌moje bąble lubią tego misia 🙂 daję zdjęcie jak wygląda.
Osobiście nie mam tego misia, ale on opowiada praktycznie tylko o negatywnych uczuciach. Moim zdaniem juz lepszy szczeniaczek uczniaczek, teraz na black friday to za 85 zł można kupić. Moj syn ma 2 takie uczące pluszaki i wcale nie jest nimi zainteresowany, tylko je gryzie 😅

Kojarzę, czaję się na tą z otwieranym okienkami. Bo te z cienkimi stronami zdecydowanie nie są dla mojego dziecka 😁
Jest seria Kicia Kocia i Nunuś. Moje dziecko próbuje okienka poodrywać i niestety się kilka udało, to te książki czekają. Na razie rządzi Miś Pracuś i książki dla starszych dzieci z ładnymi obrazkami, na których tylko pokazuję i opowiadam co gdzie jest.

Czy polecacie Szczeniaczka Uczniaczka? Na razie słyszę tylko, że szybko się nudzi. Właśnie sobie przypomniałam, że potrzebuję prezentu dla 8-miesięcznego dziecka pod choinkę. Fajnie by było, jakby był w miarę mały, bo będzie często przewożony jak się spodoba i ten miś wydaje się ciekawy.

Jest seria Kicia Kocia i Nunuś. Moje dziecko próbuje okienka poodrywać i niestety się kilka udało, to te książki czekają. Na razie rządzi Miś Pracuś i książki dla starszych dzieci z ładnymi obrazkami, na których tylko pokazuję i opowiadam co gdzie jest.

Czy polecacie Szczeniaczka Uczniaczka? Na razie słyszę tylko, że szybko się nudzi. Właśnie sobie przypomniałam, że potrzebuję prezentu dla 8-miesięcznego dziecka pod choinkę. Fajnie by było, jakby był w miarę mały, bo będzie często przewożony jak się spodoba i ten miś wydaje się ciekawy.
Ja z moim facetem swoim chrześniakom kupujemy na pierwszy prezent uczniaczka, to już tradycja 😅 jeżeli chodzi o mały prezent, to ja mogę polecić misia dumel, jest malutki i leciutki, opowiada długie bajki, kupilam synkowi na poerwsze święta :) fajny jest też hupcio dumela, hipcia karmi się ciasteczkami :)

Załączniki

• Screenshot_20221126_103803_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20221126_103803_com.android.chrome.jpg
    209,4 KB · Wyświetleń: 41
  • Screenshot_20221126_103812_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20221126_103812_com.android.chrome.jpg
    236,3 KB · Wyświetleń: 43
O bardzo fajny ten miś z chicco. Można go przytulić świeci i ma wersje pl-ang. Mhhh ciekawa alternatywa😊 Do jutra tworze liste i rozsylam w "świat" w sensie do świetego mikolaja😁 moze znajdzie sie w prezencie😊

reklama
Dziewczyny ja dzisiaj na poczcie za bezcen kupilam "Pidwodny świat" Maly zachwycony
Mamy książeczki z tej serii i one naprawdę są super, jest tyle faktur do poznania, kosztują niedużo, a są rewelacyjne! My jeszcze mamy Dinusie i w Dżungli, naprawdę robią dużo dobrego 😊 sensoryka, kolory, zwierzątka, faktury-wszystko w jednym

Do góry