reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwszy miesiac z Castagnusem

Czy której z was pomogły tabletki Castangus już w pierwszym cyklu stosowania? Ostatnią miesiączkę miałam 12 kwietnia i 3 dni temu powinnam dostać kolejną ale poki co nie zapowiada sie. Dodam że cykle mam 26-28 dniowe i pierwszą tabletkę Castangusa wzięlam ok 5dc. Robiłam test ciązowy w 28 dniu cyklu ale wyszedł negatywny. Czy któraś z was była w podobnej sytuacji? Wiem ze 3 dni spoźnienia to mało ale staramy się z mężem o dziecko 2 lata i każde takie spoźnienie to nadzieja ze może tym razem sie udało. Pozdrawiam :)

reklama
Rozwiązanie
hej, dziewczyny ja brałam, przez kilka cykli, "powinny tak" ze niby regulować..ale mi wydłużały cykl, który mialam ok 29-30dni na ok 34-37d.. musze powiedzieć, ze "jakby" lepiej sie czułam po nich, mniejsze napięcie przedmiesiaczkowe i te sprawy, ale niestety podczas brania nic nie "urosło".. za to po odstawieniu wszystkiego..a troche tego bylo..zaszlam w ciąże:) a co do negatywnego testu poczekaj spokojnie, u mnie dopiero 2tyg po terminie przewidywanym okresu byly dwa bladziochy;) trzymam mocno kciuki:)
Czy której z was pomogły tabletki Castangus już w pierwszym cyklu stosowania? Ostatnią miesiączkę miałam 12 kwietnia i 3 dni temu powinnam dostać kolejną ale poki co nie zapowiada sie. Dodam że cykle mam 26-28 dniowe i pierwszą tabletkę Castangusa wzięlam ok 5dc. Robiłam test ciązowy w 28 dniu cyklu ale wyszedł negatywny. Czy któraś z was była w podobnej sytuacji? Wiem ze 3 dni spoźnienia to mało ale staramy się z mężem o dziecko 2 lata i każde takie spoźnienie to nadzieja ze może tym razem sie udało. Pozdrawiam :)

Wcześniej nie miałaś tak długiego cyklu ? Tez chce zacząć brać te tabletki ale jeśli wydłużają cykl to się zastanawiam

hej, dziewczyny ja brałam, przez kilka cykli, "powinny tak" ze niby regulować..ale mi wydłużały cykl, który mialam ok 29-30dni na ok 34-37d.. musze powiedzieć, ze "jakby" lepiej sie czułam po nich, mniejsze napięcie przedmiesiaczkowe i te sprawy, ale niestety podczas brania nic nie "urosło".. za to po odstawieniu wszystkiego..a troche tego bylo..zaszlam w ciąże:) a co do negatywnego testu poczekaj spokojnie, u mnie dopiero 2tyg po terminie przewidywanym okresu byly dwa bladziochy;) trzymam mocno kciuki:)

Rozwiązanie
Do góry