reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
brzuszek niczego sobie....
a chciałam się pochwalić że i mój chyba już troszkę wyskoczył (wkońcu ):-D

tak a propo mirelka masz śliczne imię dla córci....:tak:gdyby mój brat nie dał tak swojej to ja dałabym swojej:-p hiiii

Dziękuje ;) Mo tez się te imię bardzo podoba. Miałam problem żeby męża na kusić na te imię ale dało rade ;) Bo najpierw chcieliśmy Victoria. Ale Wole zdecydowanie Vanessa ponieważ bardzo mało jest tych imion, a Victorii jest bardzo dużo :) No właśnie to jest najgorsze jeśli ktoś z rodziny tak już nazwał swoje maleństwo. U mnie na szczęście nie ma Vanessy :)

Mirelka5 jesteś pierwszą osobą na forum do której mogę porównać swój brzuszek:) wyglądacie ślicznie a co do wielkości to mamy taki sam:) no i w moim też rośnie córcia:)

reklama
Do góry