reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
anadri wielllllki ...hiiii sliczny....
ty masz największy choć tacie też nic nie brakuje....może rodzić z Tobą....
MagdaP też śliczny duży brzusio.....
no ja aż nie wiem czy jest sens po raz kolejny wstawiać moją fotke.....
ty masz największy choć tacie też nic nie brakuje....może rodzić z Tobą....
MagdaP też śliczny duży brzusio.....
no ja aż nie wiem czy jest sens po raz kolejny wstawiać moją fotke.....
MagdaP3011
Fanka BB :)
Moja Niunia w 19 tyg
MagdaP3011
Wstawiaj spokojnie, jestem pewna że lepiej póki co mieć maleńki brzusio, jeszcze na czas wymęczymy się z noszeniem piłeczek nie istotne czy brzuszek masz duży czy mały, ważne, że maleństwo zdrowe:-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
nie no ale mój się ni zmienił jest taki jak był do tej pory... może ciutkę minnimalnie
Wow jakie brzuchalki :-)
Ja przed ciążą miałam pępek bardzo wklęsły-cieżko było go domyć :-)
A teraz mi go wybrzuszyło na wierzch, ale szczerze mówiąc nie podoba mi się taki pępek wywalony, wolę schowany-taki jak dawniej, bo głupio się odznacza w ciuchach itd.
Tak samo nie lubię u kobiet (nie w ciąży, bo w ciązy to każda ma podobnie) takich mocno wystających, sterczących sutków (wiecie o co chodzi) :-)
Ja przed ciążą miałam pępek bardzo wklęsły-cieżko było go domyć :-)
A teraz mi go wybrzuszyło na wierzch, ale szczerze mówiąc nie podoba mi się taki pępek wywalony, wolę schowany-taki jak dawniej, bo głupio się odznacza w ciuchach itd.
Tak samo nie lubię u kobiet (nie w ciąży, bo w ciązy to każda ma podobnie) takich mocno wystających, sterczących sutków (wiecie o co chodzi) :-)
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
reklama
MagdaP3011
mam jeszcze jedną foteczke, taką z bliska więc wstawiam szkoda, że nie widać jak mała się wypycha