reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

Dziękuję dziewczyny:tak: mmi też się strasznie podoba nasza dzidzia... nawet jeśli jej całej nie widać...
ale już się nie mogę porodu doczekać i zobaczyć jej na żywo.... :tak::-)
aha muszę datę dpoisać tam bo zapomniałam:-p

reklama
madziek pocieszaj dalej :zawstydzona/y: największy brzuchol a najmniejsza dzidzia ... :-)

Najmniejsza? tzn ile ma cm/ ile waży???
Moje dziecko w 23/24 tydz. ważyło 558 i lekarz stwierdził, że jest jednym z tych mniejszych, a potem czytałam na internecie, że norma to 550, więc moje nie jest takie małe.
A Ty wyglądasz ślicznie, masz piękny duży brzuszek, a jak dziecko małe, to też dobrze, poród łatwiejszy.

mary tylko pół?? to ty mało wzruszalna jestes :-D hihihhi

madziek w 22 tyg. na usg miał 19,6 cm i ważył około 400 gramów. mam jednak nadzieję, że troszkę nadrobi :)

sliczne te Wasze dzieciaczki:-)

Ka..M ja mam tez ylko takie zdjecia z profilu...moj maly nie chcial sie pokazac!!

hehehe ale niedługo nie będzie miał szans :) póki co on stawia szklanki i talerze na brzuchu jak je i pije. ja jeszcze nie daję rady :)

reklama
hahahahahaha!!!!!, kwestia paru dni i zostanie w tyle ze swoim brzuszkiem, bo na bank go wyprzedzisz niebawem. Ja też muszę swój wkleić, ale najpierw muszę jakiegoś fotografa z molestować ;-) żeby fotki mi zrobił.
Wydaje mi się że 400 w 22 tyg. to prawidłowa waga.

Do góry