reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

myślę że mamy dużo szczęścia że rodzimy w listopadzie :tak: bo do wakacji zanim zrzucimy kurtki i płaszcze to damy rade zrzucić zbędne kilogramy :tak: , przynajmniej mocno w to wierze , a póki co to będzie można schować wałeczki tłuszczu pod grube swetry ;-) i kurtki :-)
też tak sądzę:-):-) chociaż jak weszłam na forum dziewczyn z października albo września to niektóre z nich błyskawicznie wracają do formy więc może z nami też tak będzie:-):-):-):-)
Dziewczyny wszystkie macie śliczne brzuszki:-):-):-):-) i cieszmy się nimi póki napięte:tak:

reklama
a to mój brzuszek w brązach na siedząco wtapiający się w tło... mąż się śmieje, że zaczęłam się ubierać w kolorze kanapy, na której spędzam bardzo dużo czasu, i gdyby nie brzuszek, to nie byłoby widać, że jestem w pokoju :cool2:
Iza, masz prześliczny ten brzusio!!!

maxwell80 Ty w 36 tyg. masz taki obwód? No to szacuneczek:tak:, myślałam, że moje 106 cm to dużo, a ja jestem w 38 tyg. Na fotkach wygląda podobnie do mojego, a 9 cm różnicy.
:tak:
A to mój brzusio 38/39 tydzień i piękna słoneczna jesień na dolnym śląsku:-)

Madziek, ale ja chyba jestem wyższa od Ciebie - mam 176cm wzrostu, a Ty? I pewnie stąd ta różnica..
Też masz ślicznusi brzusio..
Z resztą wszystkie fotki dziewczyn mi się bardzo podobają, a im bliżej godziny zero, tym są piękniejsze!!!;-):tak::tak:;-)

śliczne brzuszki.... :tak:
maxwell... mój wyglądał dziś po półdniowej pracy w sklepie na stojąco prawie jak Twój...
tyle że był twardy i strasznie bolał...:-(
teraz już wraca d normy....:tak:
Dobra jesteś Kamcia z tym zastępstwem sklepowym..:tak::tak: Ja do pracy jeżdżę tylko podrzucać L4 i na klachy do dziewczyn:-D:-D..

a oto kilka zdjęć mojego brzuszka.... 36 tydzień..... próbuje namówić męża na jakąś wspólną sesje zobaczymy może dziś sie uda....

Załączniki

• L2.jpg
    L2.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 76
  • L5.jpg
    L5.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 81
  • P8160024.jpg
    P8160024.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 81
  • P8160047.jpg
    P8160047.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 83
  • P8160048.jpg
    P8160048.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 82
royanna Twoje zdjęcia są super może podłapie pomysł z Twoich zdjęć i zrobię sobie jeszcze jakieś.... super wyglądasz.... brzuszek też fajowy....

reklama
Do góry