reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

Ah, dziewczyny jak na was patrzę to po po prostu w szoku jestem jak piękne figury zachowałyście!!! :-) U mnie z tym gorzej :-( Ale niech będzie też się pochwalę. W końcu mam zdjęcia :-)

Załączniki

• IMG_0005.jpg
    IMG_0005.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 111
  • IMG_0008.jpg
    IMG_0008.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 112
reklama
moj bebenek
na drugim moje ulubione spiochy- siedzialem 9 miesiecy :)
na tym ostatnim wyszlam jak krowa, ale chcialam wam pokazac, jak wysoko mam jeszcze brzuch
jaka krowa??? no co Ty. Krowato by chciała mieć taką figurę i urodę :happy2:
Ah, dziewczyny jak na was patrzę to po po prostu w szoku jestem jak piękne figury zachowałyście!!! :-) U mnie z tym gorzej :-( Ale niech będzie też się pochwalę. W końcu mam zdjęcia :-)
Wyście chyba oszalały. U mnie z tym gorzej , pięknie wyglądasz, ja tam mam w brzuszku 100 pare.... i wcale nie czuję się jak krowa, ani gorzej i wy też ślicznie wyglądacie. Jesteście w
przepięknym błogosławionym stanie

Anadri dziękuję :-) Wesoła twórczość mojego M :-)

Etna, ja w brzuchu mam już 120, ale nie on mi w sumie przeszkadza. Z tego jestem dumna :-) Tylko cała reszta też przytyła :-( No, ale nic!! Przy karmieniu zrzucimy. I na święta mamy kaszaka nie spróbuję :-(

moj bebenek
na drugim moje ulubione spiochy- siedzialem 9 miesiecy :)
na tym ostatnim wyszlam jak krowa, ale chcialam wam pokazac, jak wysoko mam jeszcze brzuch

rzeczywiście wysoko masz brzuszek :-) a śpiochy rzeczywiście super :-D

ale fajnie, najfajniejsze, że we współpracy z tatusiem.. :-D

ja zrobiłąm kilka zdjęć samowyzwalaczem, i pokazałam mojemu, a on jedyne co powiedział, to "kto Ci to pstrykał?" :baffled:

Chyba by się przydało klaudzia :-) Bo ja tam w lustrze ciągle grubasa widzę, no ale taki nasz kobiecy urok :-) Już zapomniałam jak to jest nie być w ciąży :-) Ciekawe czy dużą ulgę poczuję np, tydzień lub dwa po porodzie :-) Na pewno będzie dziwnie!:szok:

Chyba by się przydało klaudzia :-) Bo ja tam w lustrze ciągle grubasa widzę, no ale taki nasz kobiecy urok :-) Już zapomniałam jak to jest nie być w ciąży :-) Ciekawe czy dużą ulgę poczuję np, tydzień lub dwa po porodzie :-) Na pewno będzie dziwnie!:szok:

no jak zobaczysz sflaczaly brzusio to napewno lepiej sie nie poczujesz :-D oby jak najszybciej wchlanialy sie nam te brzuchole :-)

reklama
Do góry