reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

ide do lekarza 26 wiec może wtedy cos powie choc ostatnio wspominał ze w 38 tygodniu musiałabym byc już w szpitalu więc nie wiem... czekam do poniedziałku....

Ja też mam wizytę 26. Na tej fotce masz jeszcze wysoko brzusio:tak: musisz nowe wstawić.
MagdaP3011 mój jest tak samo nisko:tak: rano w łazience zauważyłam, że przez noc mi opadł:szok: pod biust zmieszczę 2 ręce:szok: pół nocy się wierciłam, bo bąbel główką do kanału się dobija, miednica mnie bolała przy tym i brzuch jak na @

reklama
nie jest taki mały ten mój brzuszek bo naprawd mi go wysadziło :tak:
tyle że jak już pisałam bez bluzki sama uważam że wygląda na mniejszy:-D
dla porównania wstawiam jeszcze w bluzeczce z dziś....
p1070927.jpg

może to dlatego że wtedy nie widać tego odcięcia od piersi tylko bluzka jest naciągnięta bardziej??:sorry: sama nie wiem,a aparat nie wyszczupla bo jak zrobiłam zdjęcie D to jaki brzuchol miał taki ma :-D:-D:-D:-D

i dziewczyny -Helena i Magda,.. śliczne focie :tak:

Śliczny brzuszek, i taki fajny malutki. Ja myslalam ze moj jest maly ale teraz zmieniam zdanie :-) Tym bardziej ze jestes tylko 4 dni dłuzej w ciazy niz ja.

Kamcia sliczny brzuszek jak juz pisałam nie za duzy ale fajny...

a co do mojego to teraz tez nie zauwazyłam żeby sie zbytnio obniżył, no ale pocieszaja mnie koleżanki że im na kilka dni przed porodem sie max obnizył wiec nie ma na to chyba reguły .... poczekamy zobaczymy.....

a oto mój brzuszek z rozstępami w 36 tc i 3 dni czyli z dzisiaj :))
duży i chyba nie zbyt wysoko??

Załączniki

• 36tc.jpg
    36tc.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 127
  • 36 t 3d.jpg
    36 t 3d.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 128
  • 36tc3d.jpg
    36tc3d.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 132
  • 102209173222.jpg
    102209173222.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 124
A ja sama nie wiem czy mój jest niżej niż był czy nie, cały czas wydaje mi się taki sam:-( Jak sądzicie, wysoko jeszcze?? Fotka z dzisiaj tj. 36 tydzień.

35tyg4dni.jpg
Magda mnie tez sie wydaje ze masz nisko brzusio. Ja dostalam kolejna serie zdjec od mojego kumpla fotografa, on za kazdym razem co nas odwiedza to ma ze soba sprzet i pstryka fotki. Juz mam za duzo tych zdjec, ale na tych ostatnich to juz wygladam grubasno! Postaram sie wkleic je za chwilke...

kamcia ja ci już pisałam że zauważyłam już że masz czym się chwalić i teraz przynajmniej widać że dzidzia rośnie :))
Magda tu masz taki brzuszek jakby ci ktoś piłke wsadził i potwierdzam że raczej nisko :))

A to my... zdjecia z niedzieli:-) Jak widzicie to juz waga ciezka :tak:

Załączniki

• IMG_5080.jpg
    IMG_5080.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 140
  • IMG_5082.jpg
    IMG_5082.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 135
  • IMG_5085.jpg
    IMG_5085.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 149
  • IMG_5087.jpg
    IMG_5087.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 138
  • IMG_5095.jpg
    IMG_5095.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 138
  • IMG_5098.jpg
    IMG_5098.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 142
  • IMG_5107.jpg
    IMG_5107.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 139
reklama
niuans sporo i sliczny Twój brzuszek;-) i jest dość nisko, przynajmniej tak na moje oko;-)
kingula ja w ten weekend swojego zmobilizuje - też chcę mieć taką pamiątke jak Ty - cudo;-)

Do góry