reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
znów jestem :-D
no i daję focio (żaden fotomontaż):-p
p1070945k.jpg

a teraz zmykam bo naprawdę ostatnio się dzieje.. i jestem padnięta....:confused2:
aha i zdaje mi się czy ten brzuszek nisko jest?
bo ja nie wiem jak to mierzyć ale ostatbuio pamiętam jak siedziałam to miałam pod samymi piersiami....

Kochana ja taki miałam w 6-7 miesiącu. Ale biustu Ci zazdroszczę:zawstydzona/y: z profila jak się tak przyjrzeć to dużo większy od brzuszka:tak: W sumie to masz fajnie, bo pewnie spokojnie na stopy możesz włożyć skarpetki i buty, a mi już ciężko:-(
Powtórzę się:-) talia osy.

Ka.M`cia no moze ten twoj aparat tak wyszczupla ;-) naprawde gdzie ty nosisz tego dzieciaka to ja nie wiem? Moze masz go gdzies w plecaczku?:eek: A tak na serio to nic tylko pozazdroscic ze nie bedziesz sie musiala meczyc zeby do formy wrocic:tak:

Nie, no to chyba przesada ;-) ja tez taki brzuch chce :tak: a nie, ze ze mnie sie smieja, ze jakiegos wielkiego balona polknelam :sorry: a na lozku musze sie pokulac zeby z niego zejsc :sorry: Moj to sie smieje, ze jak spadne z lozka to najwyzej sie odbije od podlogi :-D No i z seksem Kamcia to napewno problemu nie masz :tak: pozycje jakie chcesz :tak: a mi tylko pozostalo na pieska :wściekła/y:

reklama
Do góry