reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

hahah wchodzę i co ja widzę....:-D

no to muszę chyba dać na poprawkę....;-) ale pisałam niedawno że mi wyskoczył brzuszek i muszę sesję zrobić sobie zanim urodzę:-D

ale nie mam jeszcze fotki żadnej jedynie na nk najnowsze..
no a to tutaj to przecież już miesiąc temu wstawiałam:tak:

No ja czytalam cos takiego,ze sie zaokroglila i o nowych fotkach,na ktore wszystkie tu czekamy !!!!

dziewczyny sliczne brzuszki, narazie nie ma sie czym przejmować.... zaczniemy sie martwic co z nadmiarem zdrobić juz po....

Wlasnie po porodzie brzuch wyglada jak zapadniete ciasto drozdzowe,czesie sie jak galareta,naszczescie wraca do normy .

reklama
Kevinka juz sobie wyobrazam ta skore co mi bedzie zwisac :szok: i to zapadniete ciasto ojj... ale ja nie chce miec takiego! Dziewczyny macie juz zaplanowana jakas sprawdzona kuracje na pozbycie sie zflaczalego brzucha? Ja tylko slyszalam o tych pasach wyszczuplajacych, ale to samo chyba nie wystarczy? Moze jakies cudowne kremy ujedrniajace pomoga???:shocked2:

Wchlonie sie ;)
Ja na samym poczatku nawet pasa nieuzywalam ,ale bardzo polecam pas lub majtki.To jak macica sie sie skorczy to wszystko wraca do normy.Kiedys lekarka mi powiedziala 9 miesiecy chodzi sie w ciazy i tyle samo potrzebuje organizm zeby wrocil do swojego funkcjonowania sprzed ciazy,oczywiscie nie chodzi mi o brzuch bo to szybciej pojdzie ;)

ooo i jestem ,.. haha i właśnie wszystkie wpisy preczytałam....:-D
nie miałam czkawki:laugh2::laugh2::laugh2:
no i fakycznie pisałam już że mi się zaokrgla....:-D
zaraz jakieś foto sobie strzelę i wam wkleję....tyko się troszkę ogarnę bo po badaniach jestem..
trzeba obbiadek zobić...ale wkeję dziś to nie martwcie się:-D;-)
bo mnie zamęczycie:-p:cool2:

reklama
a ja we wtorek chyba bede miala jakas fajniusia sesyjke. kolezanka obiecala wpasc z aparatem, a ona to taki fotograf amator.
tylko sie boje ze przez ta opuchlizne wyjde jak nadmuchany balon ...

Do góry