reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
no Katrenki, co za emocje:-D:cool2:... Zrzuciłaś mnie z podium na ostatniej prostej:wściekła/y::-D!!! Jutro lecę do pasmanterii po metr, zmierzę raz jeszcze i........ kto wie:-p:-D... a do tego za plecami tuż tuż IzaBK:-p:-D:-D
no coz jesli chodzi o porod to na podium chyba raczej nie zdaze sie zalapac....pomyslalam, ze moz chociaz tutaj pokaze swoje mozliwosci.....:-D:-D:-D

Dziewczyny boskie brzuszki!

Agusiosko nie tylko brzusio ale i kacik sliczny a karuzelka rewelacyjna!!!! :-D:-)

Natalunia brzusio zgrabniutki i ladna bluzeczka :tak:;-)

Maxwell swietna sesja!!! :tak:;-)

Mary u mnie tez stanelo na 108 i nic wiecej nie rosnie!!! wsumie to mi to pasuje :-) moze obejde sie bez rozstepow. A ja obiecuje wkleic brzucho juz po remoncie kuchni, bo narazie to nawet aparatu znalezc nie moge... taki syf wszedzie!!

Hej dziewczyny w końcu się zdecydowałam na fotkę swojego brzuszka a w sumie mąż mnie zmobilizował:tak:.Zdjęcie aktualne.Zrobione dwa dni temu:-).

Załączniki

• Zdjęcie042.jpg
    Zdjęcie042.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 51
ja ta karuzele kupilam uzywana, ale wyglada jak nowiusia,w koncu po 6 miesiacu trzeba je sciagnac, zeby bobas nie chwytal raczkami :D a tak na marginesie, czy zawsze musi grac muzyczka gdy sie kreci? szukam, szperam, naciskam i zawsze jest muzyczka

hahaha! przyzwyczajaj się od poczatku, że dziecięcych zabawek nie da się ściszać :eek: mój synio miał kiedyś taką straszną sowę, któa potwornie głośno grała.. nic się nie dało zrobić. Próbowałam zakleić glośniczek taśmą, ale małe rączki natychmiast ją odklejały... w koncu zalepiłam te dziurki glośniczka plasteliną.. synio trzy dni beczał, bo oczywiście jak zauważył, to się domagał, żeby to wyciągnąć z dziureczek. no i się nie dało :confused2:

reklama
hahaha! przyzwyczajaj się od poczatku, że dziecięcych zabawek nie da się ściszać :eek: mój synio miał kiedyś taką straszną sowę, któa potwornie głośno grała.. nic się nie dało zrobić. Próbowałam zakleić glośniczek taśmą, ale małe rączki natychmiast ją odklejały... w koncu zalepiłam te dziurki glośniczka plasteliną.. synio trzy dni beczał, bo oczywiście jak zauważył, to się domagał, żeby to wyciągnąć z dziureczek. no i się nie dało :confused2:
hahahaha!! ale z ciebie wyrodna matka!!!
:))))

Do góry