katrenki
Fanka BB :)
no no....to moja dzidzia bedzie mega muskularna biorac pod uwage liczbe kilogramow....Jak to gdzie? W muskułach naszych dzieciątek ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no no....to moja dzidzia bedzie mega muskularna biorac pod uwage liczbe kilogramow....Jak to gdzie? W muskułach naszych dzieciątek ;-)
no coz jesli chodzi o porod to na podium chyba raczej nie zdaze sie zalapac....pomyslalam, ze moz chociaz tutaj pokaze swoje mozliwosci.....no Katrenki, co za emocje... Zrzuciłaś mnie z podium na ostatniej prostej!!! Jutro lecę do pasmanterii po metr, zmierzę raz jeszcze i........ kto wie... a do tego za plecami tuż tuż IzaBK
dziewczyny macie sliczne brzuchole:-)
Agusisko mamy takie same karuzele:-)
ja ta karuzele kupilam uzywana, ale wyglada jak nowiusia,w koncu po 6 miesiacu trzeba je sciagnac, zeby bobas nie chwytal raczkami a tak na marginesie, czy zawsze musi grac muzyczka gdy sie kreci? szukam, szperam, naciskam i zawsze jest muzyczka
hahahaha!! ale z ciebie wyrodna matka!!!hahaha! przyzwyczajaj się od poczatku, że dziecięcych zabawek nie da się ściszać mój synio miał kiedyś taką straszną sowę, któa potwornie głośno grała.. nic się nie dało zrobić. Próbowałam zakleić glośniczek taśmą, ale małe rączki natychmiast ją odklejały... w koncu zalepiłam te dziurki glośniczka plasteliną.. synio trzy dni beczał, bo oczywiście jak zauważył, to się domagał, żeby to wyciągnąć z dziureczek. no i się nie dało