reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
dziewczyny jeszcze nigdy nie dodawałam zdjęć a w sumie mogłabym i ja się pochwalić brzuszkiem , czy ktoś jak krowie na rowie mógłby mi napisać jak to zrobić?;-)

dziewczyny jeszcze nigdy nie dodawałam zdjęć a w sumie mogłabym i ja się pochwalić brzuszkiem , czy ktoś jak krowie na rowie mógłby mi napisać jak to zrobić?;-)
Jak piszesz posta to zjedz troche niżej, tam masz różową ramke "Dodatkowe opcje", wchodzisz w "zarządzaj załącznikami" nastepnie w "przegladaj" i wklejasz fotkę i " wyślij" , uważaj aby nie była rozmiarowo duża bo może odrzucić.

Hmmm, a ja nadal niezmiennie od kilku tygodni 108cm w brzuszku. Normalnie przestał mi rosnąć, tylko wysokość teraz zmienia :eek: Nie mam co z Wami nawet do konkurencji stawać...
Czy to normalne? :sorry:

Nie przejmuj się, mój brzuszek cały czas tyle samo i ani 1cm więcej 105cm niezmiennie. Też mi się wydaje że już nie rośnie, tylko pytanie gdzie w takim razie jest te kolejne 4,5kg w ciągu 4tygodni!!:szok:

reklama
Do góry