reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
śliczne brzusie dziewczyny.... :-)

a co do tego ze mówią że jak piłeczka to chłopiec to też coś takiego słyszałąm....

ja mam 95 cm czyli zwiększyliśmy obwód o jakieś 3 cm, moze i niewiele ale zawsze coś a wszystko jeszcze przed nami

Ostatnia edycja:
ja mialam 106 kilka dni temu, musze zmierzyc teraz to podam konkretnie.
Pomimo tego ze duzy to naprawde ladny :)

ja mialam 106 kilka dni temu, musze zmierzyc teraz to podam konkretnie, nie mam pojecia ile mialam przed ciaza, ale w 20 tyg mialam 97 a wtedy juz mialam spory brzusio.
a co do przesadu to mysle ze wszystko ma jakies swoje ziarnko prawdy, jak narazie to widze ze wszystkie maja pileczki :)

a tu moja pilka sprzed prawie 2 tyg.

Super, okrąglutki jak piłeczka:-)

Ja mam wysoko osadzoną piłkę, a w środku jest dziewczynka , więc nie ma co wierzyć w przesądy :-)

Ładne brzuchatki macie dziewuszki !!!

Klaudzia nawet mnie nie denerwuj !!!!!!!!!!!!:szok::-D

Dziś o 17 20 mam wizytę to może uda się potwierdzić po raz kolejny dziewczynkę :-)

Jak nie to lekarz dostanie po pysku :-)

To moja piłeczka:tak: na wątku listopad 2009 też umieściłam fotkę, dołączyłam jeszcze pępek w przybliżeniu;-)
ale duzy brzuchol:-)kurcze chyba zaczne sie dolowac ze moj taki maly:-(nawet lekarz wczoraj sie zdziwil jak mu powiedzialam ze jestem w ciazy a ona wielkie galy zrobila i pyta gdzie ta ciaza...a jak jej powiedzialam ktory tc to zrobila jeszcze wieksze galy:szok::szok::szok:
dziewczyny, a ile macie w pasie, ja mam 98, przed ciaza 70. z wygladu przypomina brzuszek madziek, ale ona bardziej zaawansowana.
i jeszcze takie pytanie, aby sprawdzic przesad, czy wszystkie, ktore spodziewaja sie chlopca maja takie pileczki?
ja mam 99cm dzis sie mierzylam:-)
a tu moja pilka sprzed prawie 2 tyg.
fajny brzusio i faktycznie jak pileczka:-)
Ja mam wysoko osadzoną piłkę, a w środku jest dziewczynka , więc nie ma co wierzyć w przesądy :-)

Ładne brzuchatki macie dziewuszki !!!
tez uwazam ze nie ma co w przesady wierzyc:-)
Klaudzia nawet mnie nie denerwuj !!!!!!!!!!!!:szok::-D

Dziś o 17 20 mam wizytę to może uda się potwierdzić po raz kolejny dziewczynkę :-)

Jak nie to lekarz dostanie po pysku :-)

Ola tylko nie bij za bardzo tego lekarza jakby co:-)

reklama
Do góry