reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze ząbki

Wczoraj po kąpieli, kiedy wycierałam Ediśka, gilgotałam go trochę i śmiał się, jak szalony :-) przy okazji czego zobaczyłam górne dziąsełka - i szok! :szok: 4 zęby idą na raz! Najbardziej widać prawą dwójkę, ale reszta też idzie - widać obrzęknięte wybrzuszenia. A moje dziecko przy tym jest niesamowicie dzielne - na szczęście marudzi tylko trochę, bez jakiegoś szaleńczego płaczu, bez gorączki... Farta z nim mamy.

reklama
reklama
Wczoraj po kąpieli, kiedy wycierałam Ediśka, gilgotałam go trochę i śmiał się, jak szalony :-) przy okazji czego zobaczyłam górne dziąsełka - i szok! :szok: 4 zęby idą na raz! Najbardziej widać prawą dwójkę, ale reszta też idzie - widać obrzęknięte wybrzuszenia. A moje dziecko przy tym jest niesamowicie dzielne - na szczęście marudzi tylko trochę, bez jakiegoś szaleńczego płaczu, bez gorączki... Farta z nim mamy.
u nas też 4 zeby na raz:szok: pediatra wczoraj potwierdziła, że chwila moment i będą górne jedynki i dwójki, i jak na razie jest trochę marudna, ale nie ma tragedii (gorączki itd), więc dołączam do Was dziewczyny, że mam farta z dzieciaczkiem:-D

Do góry