Wczoraj po kąpieli, kiedy wycierałam Ediśka, gilgotałam go trochę i śmiał się, jak szalony :-) przy okazji czego zobaczyłam górne dziąsełka - i szok! 4 zęby idą na raz! Najbardziej widać prawą dwójkę, ale reszta też idzie - widać obrzęknięte wybrzuszenia. A moje dziecko przy tym jest niesamowicie dzielne - na szczęście marudzi tylko trochę, bez jakiegoś szaleńczego płaczu, bez gorączki... Farta z nim mamy.
reklama
traschka
Mama Marysi
zołza no to ruszają na całęgo wasze zębiska U nas wychodziło 6 na raz, ale ostateczne wyszły w odstępie 3 tygodni. Nie było tragedii ale trochę marudzenia było.
traschka
Mama Marysi
Trasiu, bo Wy też macie farta ze swoim dzieckiem ;-) :-)
traschka
Mama Marysi
mrsmoon ale ponoć im później wychodzą zęby tym dzieci lepiej to znoszą. Może u was przejdzie niezauważenie.
reklama
u nas też 4 zeby na raz pediatra wczoraj potwierdziła, że chwila moment i będą górne jedynki i dwójki, i jak na razie jest trochę marudna, ale nie ma tragedii (gorączki itd), więc dołączam do Was dziewczyny, że mam farta z dzieciaczkiemWczoraj po kąpieli, kiedy wycierałam Ediśka, gilgotałam go trochę i śmiał się, jak szalony :-) przy okazji czego zobaczyłam górne dziąsełka - i szok! 4 zęby idą na raz! Najbardziej widać prawą dwójkę, ale reszta też idzie - widać obrzęknięte wybrzuszenia. A moje dziecko przy tym jest niesamowicie dzielne - na szczęście marudzi tylko trochę, bez jakiegoś szaleńczego płaczu, bez gorączki... Farta z nim mamy.
Podziel się: