reklama
Late92
Zaangażowana w BB
Póki ci tylko przeczucie że będzie dziewczynka :d myślę że dopiero marzec kwiecień najszybciej będziemy znać płeć z usgHej znacie plec dzieciątka ?
Izulek78
Fanka BB :)
uff.. juz myślałam że coś ze mną nie tak
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
@Agg91, wszystko z tobą jest jak najbardziej w porządku. Ja też tu na forum dopytywałam dziewczyn, czy tak jak ja, nie mają objawów. I o dziwo- całkiem sporo dziewczyn nie ma objawów. Ja jestem dziś w 9 tyg i 3 dniu, od kilku tygodni mam lekki wstręt do jedzenia, boli mnie częściej głowa i powoli rośnie mi już brzuszek. Poza tym żadnych wymiotów, wysypki, brzydkiej cery. Po prostu nic. A maluch ma się całkiem dobrze! Wygląda na to, że u ciebie będzie całkiem podobnie. Pozdrawiam serdecznie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Izulek78
Witam, my z maluchem właśnie po wizycie. Mój mały gumiś wygląda słodko, rusza się w brzuchu i pani doktor dobrze oceniła wygląd i serduszko. Jak mi się uda, to umieszczę zdjęcia z usg. Pozdrawiam serdecznie.
Gesendet von iPhone mit Forum BabyBoom
Gesendet von iPhone mit Forum BabyBoom
Izulek78
Gumiś ma 2 cm.
reklama
oliwiapatrycja
O to tyle ma cm dokładnie co mój też 4,2 cm, 11 tydz, a prenatalne genetyczne mam w środę 17 to już będzie 12.3 tyg :-)My po kolejnej wizycie. mamy już 4,2 cm i coś między nogami.. za 2 tyg usg genetyczne wiec może potwierdzimy :-)
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom