reklama
chomiczka007
Moderatorka
Gratulację!! Piękny bobabsek A powiedz proszę czy lekarz zwrócił uwagę na pęcherzy? Bo widzę że jest dość duży, mój też jest ogromny i trochę mnie to martwi. Lekarz mówił że to nic takiego ale też dodał że inny lekarz by dał pewnie jakieś leki ale on uważa że jest ok. No więc dał mi trochę tym do myślenia.My po wczorajszej wizycie. 9t2d. Czynność serduszka piękna 167 uderzeń i wszystko ok
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
Ewelina8989
Aktywna w BB
ninex
Fanka BB :)
Niepotrzebnie cię nastraszył miałam usg 27 grudnia w szpitalu i też ten pęcherzyk nie był mały a lekarka powiedziała że jest prawidłowy,ilość wód płodowych również jak na ten czas.Gratulację!! Piękny bobabsek A powiedz proszę czy lekarz zwrócił uwagę na pęcherzy? Bo widzę że jest dość duży, mój też jest ogromny i trochę mnie to martwi. Lekarz mówił że to nic takiego ale też dodał że inny lekarz by dał pewnie jakieś leki ale on uważa że jest ok. No więc dał mi trochę tym do myślenia.
K
Kkk88
Gość
Ja nie mam.. oprócz ciągłego pragnienia i tego że spalabym całe dnie najlepiejSą na forum dziewczyny które tak jak ja nie mają ŻADNYCH objawów?
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama