reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze Urodziny Naszych Maleństw

Gdzie chcecie zorganizować pierwsze urodziny Waszego dziecka??

• Wszystkich głosujących
    43
Megi, bo ja mam zaległości: a Ola już chodzi? Bo mi się wydaje, że jak Romek zacznie chodzić, to będzie umiał się tym psem bawić.

reklama
Tak Ola chodzi. Ale jak Osiołek stoi gdzieś w kąciku i na niego nie wpada to specjalnie go nie szuka ale powiem tak, córka Oli chrzestnego ma skończone 2 latka i podobnego słonia ma w domku i jak rozpakowaliśmy ten prezent to od razu wskoczyła na osiołka i się bujała - tak więc jeszcze wszystko przed nami.

Thea Krzyś ma takiego konika i to naprawde fajna zabawka wielofunkcyjna :cool:. Najpierw było bujanko a teraz konik jeździ po domku i po ogrodzie :-)

Tak więc my również jesteśmy po urodzinkowym roczku:tak:.Imprezka udana, przygotowań troszkę było zwłaszcza strojenie pokoju.:-D
Styl Kubusiowy:) wszystko kubusiowe:-).
Natalka wybrała pieniążka chociaż w pierwszej wersji całą tacę:-D..mądra dziewczynka:-D.
prezenty: auto na akumulator...wcześniejszy prezent
wózek quinny zapp ....babcia (moja mama)
200 zł. druga babcia
miś z fabryki misiów
miś:)
klocki+obrazek z Bozią
pchacza...
2 bluzeczki..i mnóstwo buziaczków i miłości:tak:tort był pyszny a wszystcy zadowoleni

Cudek, po zdjęciach widzę, że impreza była wspaniała! A wystrój cudowny. Co to tam za plakat na ścianie w tle wisi?

HO HO widzę , że imprezki urodzinowe bardzo udane. Prezenty też rzeczowe:tak::-). A my jeszcze przed.... Jutro przyjeżdzają dziadkowie z Niemiec i chyba zostana na jakieś 2 tyg:szok::szok: chyba o**pieje z teściowa tyle czasu, hehe.... Ale co tam czego się nie robi dla dziecka;-)
W poniedziałek będą najblizsi goście tylko na torciku i kawce a imprezka(razem z mszą) w niedzielę 7.X. A co do mszy to u nas(na wsi-chociaż mieszkamy w dzielnicy Gliwic-ludzie maja mentalność totalnie wsiorską:-D:-D) jak nie zrobisz mszy na roczek to normalnie :szok::szok:, obgadają cie na prawo i lewo. No a my mieszkamy z babcia, która nie wyobraża sobie takiej uroczystości bez mszy i dla świetego spokoju będzie msza:eek: Ale pogmatwałam to wszystko, hehe...

My też jesteśmy już po urodzinowej imprezce Filipka. Była bardzo udana, przybyło 21 osób z 27 zaproszonych (nieobecni wytłumaczeni).
Filip wybrał kieliszek i z ciekawością go oglądał.
Torcik był baaardzo pyszny "Kubuś Puchatek" o smaku truskawkowym na śmietanie. Nie został ani kawałek co rzadko się u nas zdarza. W ogóle poszło prawie całe jedzonko, które przygotowałam z czego jestem bardzo zadowolona.

Filipek dostał moim zdaniem super prezenty: dużo ciuchów, srebrny smoczek, rowerek, pieska którego można ciągać i wydaje odgłosy (wujek obiecał, że kiedyś kupi mu prawdziwego ponieważ chwilowo my się nie zgadzamy) autko, wielką ciężarówę, maskotkę, traktor ze zwierzaczkami na przyczepce, garaż z autkami i klockami, wózek-parasolkę i pieniądze.

Filipek dostal rewelacyjne prezenty! :tak: :-) Tort cudny! Rodzice wspaniali! Filipcio przystojny,jak malo kto!
Ahhhh,jak tak patrze na te fotki,to az mi sie strasznie za Wami zatesknilo... :-( :tak:

reklama
Do góry