reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Michas mial slicznie wystrojony pokoik (a baloniki takie,jakie miala Zuzia! ). :-) Widac,ze rzeczywiscie,ksiazeczki "podeszly" mu najbardziej.
Nika,pochwal sie jeszcze tortem!
Nika,pochwal sie jeszcze tortem!
Baska czyli Kamilek dostał najlepszy prezent.Teraz możesz mu kupić to czego najbardziej potrzebuje lub chce;-).Bardzo elegancji gentelmen z niego wyrośnie.
Nika Michaś wybrał to samo co Pati.Ciekawe któremu z nich się spełni mierzenie w przyszłości i czego?
Nika Michaś wybrał to samo co Pati.Ciekawe któremu z nich się spełni mierzenie w przyszłości i czego?
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Kamilek,bardzo mesko wygladal w tym kompleciku. ;-)
Ojej, jak mi milusio, tyle miłych słów pod adresem mojego synka BARDZO DZIĘKUJĘ!
Agutko, dzięki:-), ja też zawsze jak oglądam zdjęcia Zuzi to wspominam Nasze spotkanko i tęskni mi się za Wami:-(.
Lucy, wierzę, że się wkurzyłaś, bo kto z nas chciałby zostać na lodzie. A teściową się nie przejmuj w końcu to Wy organizujecie przyjęcie i ma być tak jak Wy chcecie.
Baska, Kamilek wyglądał ślicznie:-).
Nika, pokój ślicznie udekorowany a Michaś bardzo przystojny:-).
I wydaje mi się, że jak wcześniej odlądałam sobie zdjęcia to było zdjęcie tortu. Dlaczego wykasowałaś?
Agutko, dzięki:-), ja też zawsze jak oglądam zdjęcia Zuzi to wspominam Nasze spotkanko i tęskni mi się za Wami:-(.
Lucy, wierzę, że się wkurzyłaś, bo kto z nas chciałby zostać na lodzie. A teściową się nie przejmuj w końcu to Wy organizujecie przyjęcie i ma być tak jak Wy chcecie.
Czekamy, czekamy. No i pochwal się co Oliwcia dostała od Zuzi i c. Agutki.agutkaZG pisze:Luczynko,My caly czas czekamy na fotki z urodzinek Oliwki. :-) A Naszym prezentem sie nie pochwalilas! :-( ;-)
Baska, Kamilek wyglądał ślicznie:-).
Nika, pokój ślicznie udekorowany a Michaś bardzo przystojny:-).
I wydaje mi się, że jak wcześniej odlądałam sobie zdjęcia to było zdjęcie tortu. Dlaczego wykasowałaś?
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Nika,bardzo ladny tort. Taki ... od serca. :-) I to najwazniejsze.
Rybko,mam nadzieje,ze w przyszle wakacje przestaniemy chociaz na chwile tesknic - tzn. w czasie naszego spotkanka nad morzem,co?
Rybko,mam nadzieje,ze w przyszle wakacje przestaniemy chociaz na chwile tesknic - tzn. w czasie naszego spotkanka nad morzem,co?
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mija,juz poprawialm,haha! A to dobre!
reklama
A to się mój małzonek ucieszy że Wam się jego dzieło spodobało, a tutaj macie zdjątko jak Michaś z tatusiem torcik zajadał i jak sobie z nami siedział przy stole w swoim krzesełku.
Ale dobry torcik:
Tutaj tatuś akurat mrugał i troche wygląda jakby cosik mocnijszego wypił, a z alkoholi był szampan pikolo więc mógł czuc się nieco wstawiony , ale co tam Michaś ładnie wyszedł więc wklejam:
Ale dobry torcik:
Tutaj tatuś akurat mrugał i troche wygląda jakby cosik mocnijszego wypił, a z alkoholi był szampan pikolo więc mógł czuc się nieco wstawiony , ale co tam Michaś ładnie wyszedł więc wklejam:
Podziel się: