reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze Urodziny Naszych Maleństw

Gdzie chcecie zorganizować pierwsze urodziny Waszego dziecka??

• Wszystkich głosujących
    43
Lucy ,ale zaliczki żadnej nie wpłaciliście?Bo powinni wam oddać jeśli tak.Rób jak wy uważacie ,a nie teściowie w końcu o wasza córcia.
Luczynko wklej zdjęcia ślicznej główki w wianuszku.Laptop chyba taki dla dzieci?

reklama
Michas mial slicznie wystrojony pokoik (a baloniki takie,jakie miala Zuzia! :-D ). :tak: :-) Widac,ze rzeczywiscie,ksiazeczki "podeszly" mu najbardziej. :tak:

Nika,pochwal sie jeszcze tortem! :tak:

Baska czyli Kamilek dostał najlepszy prezent.Teraz możesz mu kupić to czego najbardziej potrzebuje lub chce;-):-D.Bardzo elegancji gentelmen z niego wyrośnie.
Nika Michaś wybrał to samo co Pati.Ciekawe któremu z nich się spełni mierzenie w przyszłości i czego?

Ojej, jak mi milusio, tyle miłych słów pod adresem mojego synka BARDZO DZIĘKUJĘ!

Agutko, dzięki:-), ja też zawsze jak oglądam zdjęcia Zuzi to wspominam Nasze spotkanko i tęskni mi się za Wami:tak::-(.

Lucy, wierzę, że się wkurzyłaś, bo kto z nas chciałby zostać na lodzie. A teściową się nie przejmuj:no: w końcu to Wy organizujecie przyjęcie i ma być tak jak Wy chcecie:yes:.

agutkaZG pisze:
Luczynko,My caly czas czekamy na fotki z urodzinek Oliwki. :-) :tak: A Naszym prezentem sie nie pochwalilas! :wściekła/y: :wściekła/y: :-( :-p :-D ;-)
Czekamy, czekamy:tak::tak:. No i pochwal się co Oliwcia dostała od Zuzi i c. Agutki:tak::tak::tak::tak:.
Baska, Kamilek wyglądał ślicznie:tak::-).
Nika, pokój ślicznie udekorowany a Michaś bardzo przystojny:-):yes:.
I wydaje mi się, że jak wcześniej odlądałam sobie zdjęcia to było zdjęcie tortu. Dlaczego wykasowałaś?:confused::confused::confused:

Ryba30, faktycznie przyłapałaś mnie wkleiłam link do tego zdjecia ale potem stwierdziłam, że przy tych wszystkich tortach z cukierni to nasz tatowy trochę słabo wyglada ... i wykasowałam ...no ale skoro chcecie to macie:

Dzieki za wszystkie miłe słowa :tak::-)

Nika,bardzo ladny tort. :tak: Taki ... od serca. :-) I to najwazniejsze. :tak:

Rybko,mam nadzieje,ze w przyszle wakacje przestaniemy chociaz na chwile tesknic - tzn. w czasie naszego spotkanka nad morzem,co? :-D

Spotkanie nad mrozem?Hmmm. Gdzie to jest?:-p;-)Nika uważam że mój tort był słabszy od twojego.Tyle tylko że był na nim misiu-niejadalny i 1 ze świeczki.

reklama
A to się mój małzonek ucieszy :tak: że Wam się jego dzieło spodobało, a tutaj macie zdjątko jak Michaś z tatusiem torcik zajadał i jak sobie z nami siedział przy stole w swoim krzesełku.

Ale dobry torcik:

Tutaj tatuś akurat mrugał i troche wygląda jakby cosik mocnijszego wypił, a z alkoholi był szampan pikolo :) więc mógł czuc się nieco wstawiony :tak::tak:, ale co tam Michaś ładnie wyszedł więc wklejam:

Do góry