reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze Urodziny Naszych Maleństw

Gdzie chcecie zorganizować pierwsze urodziny Waszego dziecka??

• Wszystkich głosujących
    43
Hej Dziewczyny!
No i u nas juz po roczku i imprezce :tak: A ja ledwie zyje :baffled::-(Poporstu masakra! :-D Oliwka miala roczekw czwartek ale gosci zaprosilismy na sobote. Mimo tego i tak wszyscy przyjechali w czwartek zeby zlozyc solenizantce zyczenia w dniu Jej urodzin :-p Kupilam w cukierni tort smietanowy (pyszny!;-)) i upieklma cisato orzechowe. DO tego jakas skromna kolacja. W sobote powtorka z rozrywki tyle ze w wiekszym wydaniu. Juz od piatku od poludnia siedzialam w kuchni (w piatek do 1 w nocy :baffled: a w sobote do 14:30 bo o 15 byli goscie :baffled:). Imprezka trwala do 21. A poniewaz zostalo ciasta i jedzenia od groma :szok: NIe wiem kto tego tyle nagotowal i napiekl :-p:-D W niedziele wszyscy przyjechali jeszcze raz:laugh2::cool2: A ja dzisiaj poporstu nie funkcjonuje:dry:Teraz mam dopeiro chwilke na BB bo tesc wzial Oliwke na spacerek.
CO d prezentow to jestem mile zaskoczona:-):tak:
Oliwka dostala:
-sliczny rowerek od dziadkow (rodzicow G)
-pieniazki i ksiazeczke "Wierszolandia" z pieknymi bajeczkami od prababci (mojej babci)
-wozeczek dla lalek, ksiazeczke z bajeczka Noddy i kurteczke zimowa od chrzestnej (mojej siostry)
-zlote kolczyki od dziadkow (mojej mamy i jej faceta) ale uwaga! kolczyki to kwiatuszki z 7 kamieniami. W srodku jest jeden granatowy szafir a dookola 6 malych DIAMENCIKOW :szok::tak::-) Oliwka dostala nawet z tymi kolczykami certyfikat na te diamenty od Certyfokowanego Rzeczoznawcy DIamentow z Niemiec :szok::-) Bylam w takim szoku ze zaniemowilam :-p
-od mojej kuzynki z Anglii dostala poczta taka ladna rozowa torebeczke ktora sie otwiera iw srodku jest lalka, buteleczka, ubranko dla tej lalki z czapka i misiek
-no i od nas dostala rozne ubranka (praktycznie;-)) i puzzle piankowe

Zdjecia beda pozniej bo nie jestem dzis ich wkleic.

Oliwka BARDZO SERDECZNIE DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA PAMIEC, CUDOWNE ZYCZENIA I KARTECZKI INTERNETOWE :-) JESTESCIE KOCHANI!

reklama
Luczynko ciesze się,że imprezki udane;-)a Oliwka tyle ślicznych presentów dostała;-):tak:

Luczyka gratuluję udanych urodzinek i piekne prezenty dostała Twoja córcia! A kolczyki to :szok: szok poprostu :tak: super!!!!

U nas tez już po urodzinkach, ale opisze Wam je później teraz nie mam do tego głowy ...bo Michaś miał wczoraj mały wypadek na placu zabaw ....opisałam wszystko na dolegliwościach ....

Zmykam do mojego chłopczyka pappa

Wreszcie mam chwilkę, żeby pokazać parę fotek z naszej imprezki.

Milusia przez trzy dni imprezowała, bo goście trochę nawalili i każdy w innym terminie przychodził (nieco uciążliwe dla mamy , ale przynajmniej uniknęliśmy tłumu w domku).

Prezenty niesamowite:
Fotelik Maxi Cosi Tobi od dziadków (poszaleli strasznie, a my teraz tyko stracha mamy kiedy go z auta wyciągną :tak:, bo okolica nasza nieciekawa).
Huśtawka, Konik na biegunach (i na kółkach do ciągnięcia), ubranka (jeszcze za duże), komplety ręczniczków (nie mam gdzie juz trzymać), laleczka z pozytywką, która rusza główką, kierwonica zabawkę z melodyjkami i książeczka grającą, a i jeszcze kotek na smyczy co miauczy i rusza łapkami jak się naciśnie przycisk.

No i ku wielkiej uciesze teściówki Emilka wybrała różaniec, a później książkę :-p

Thea, śliczne prezenty! A takiego konika moja Jula miała, służył baaardzo długo. W te wakacje go dopiero wynieśliśmy (czyli 4 lata się nim bawiła). Naprawdę fajna rzecz.

Na tym koniku to jeszcze za bardzo nie potrafi się bujać, ale przywiązaliśmy smyczkę i ciągniemy ją po całym domu :) No i Milcia woła: papapaj (czyli patataj) :-)

reklama
Mi też ten piesek się bardzo podoba - on jest na biegunach, które można odpiąć. Romek jednak na razie się nim jakoś bardzo nie interesuje, woli rowerek.

Ola też dostała takie cudeńko (osiołka) - od chrzestnego - i tak jak Romuś narazie nie jest nim za bardzo zainteresowana ale jak ją na nim posadze to sobie fajnie bryka :cool:. W niedziele była druga tura urodzinek i Ola dostała jeszcze właśnie tego osiołka, cudowny sweterek z paseczkiem oraz sukieneczke z jeansu i pieska do ciągania za sznureczek.

Do góry