reklama
magda1978
Fanka BB :)
U nas imprezka 30 w niedzielę. Miała być w sobotę, żeby w niedzielę odpocząć, ale chrzestna w niedzielę pracuje, a nie uśmiecha mi się przyjmować gości przez cały weekend, poza tym chcę, żeby wszyscy widzieli piękny tort (zamówimy myszkę miki albo kubusia puchatka, robią u mnie w cukierni za 40zł za kg).
Kupiliśmy Oli wielkie pudło klocków i lalę, którą Ola złapała w sklepie i nie było opcji, żeby jej zabrać, 20 zeta nie majątek, więc też wzięliśmy.
Co wy macie za msze na roczek? Pierwsze słyszę o czymś takim? Specjalnie się taką zamawia? Dziecko musi być ubrane na biało?
Kupiliśmy Oli wielkie pudło klocków i lalę, którą Ola złapała w sklepie i nie było opcji, żeby jej zabrać, 20 zeta nie majątek, więc też wzięliśmy.
Co wy macie za msze na roczek? Pierwsze słyszę o czymś takim? Specjalnie się taką zamawia? Dziecko musi być ubrane na biało?
adasia
Wrześniowe mamy'06
Igorek ma jutro mszę w kościele o 16-tej:-) a potem goście idą do naszego domku na przyjęcie.U nas w kościele msze "roczkowe" są w pierwszą i trzecią niedzielę miesiąca o 16-tej a chrzcielne msze są w drugą i czwartą niedzielę też o 16-tej.
PO JUTRZEJSZYCH OBCHODACH ZAMIEŚCIMY ZDJĘCIA
PO JUTRZEJSZYCH OBCHODACH ZAMIEŚCIMY ZDJĘCIA
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Patryniu,usmieszek powalajacy! :-)
Anus,bryka reeeeeeeeeeeweeeeeeeeeeeeeelaaaaaaaacyyyyyyyjjjjnaaaaa!!! :-) :-) :-)
Anus,bryka reeeeeeeeeeeweeeeeeeeeeeeeelaaaaaaaacyyyyyyyjjjjnaaaaa!!! :-) :-) :-)
Miśka T
Wrześniowe mamy'06
Patrycji Wszystkiego Najlepszego!!!! ladne zjdęcia, widac mala zadowolona i ismiechnieta na nich, o oby tak przez cały następny roczek!
Urodziny Leonka tuż, tuz, we wtorek ale my zrobimy chyba mąłą imprezkę pod koniec miesiąca jak mój mąż wróci do nas ;-) a we wtorek tylko mały torcik jakis dla najbliższych i mały toaścik! ;-)
Urodziny Leonka tuż, tuz, we wtorek ale my zrobimy chyba mąłą imprezkę pod koniec miesiąca jak mój mąż wróci do nas ;-) a we wtorek tylko mały torcik jakis dla najbliższych i mały toaścik! ;-)
Imprezka trwała krótko.3 godziny. Z tortu nie jestem zadowolona. Jak dla mnie do Rafaello to mu trochę brakowało. Inni mówili że trochę za słodki,(dla mnie akurat).Dostała trzy lalki(2- śpietwające)i dwa wózki. Wyjącą małpkę. Spódniczkę,spodnie, rajtuzki, skarpetki. Z rzeczy rozłożonych na podłodze wybrała 1- centymetr ,2- telefon, 3- termometr.Aparatem rządził chrzesny więc niemam niestety.zdjęć takich jak bym chciała.
reklama
Podziel się: