reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze Urodziny Naszych Maleństw

Gdzie chcecie zorganizować pierwsze urodziny Waszego dziecka??

• Wszystkich głosujących
    43
Aniu swietna bryka!! :-):tak: masz kobito zdolnosci! :-) Ja to poszlam na latwizne bo pozyczylam od mojej mamy forme w ksztalcie motyla :-p

reklama
U nas imprezka 30 w niedzielę. Miała być w sobotę, żeby w niedzielę odpocząć, ale chrzestna w niedzielę pracuje, a nie uśmiecha mi się przyjmować gości przez cały weekend, poza tym chcę, żeby wszyscy widzieli piękny tort (zamówimy myszkę miki albo kubusia puchatka, robią u mnie w cukierni za 40zł za kg).

Kupiliśmy Oli wielkie pudło klocków i lalę, którą Ola złapała w sklepie i nie było opcji, żeby jej zabrać, 20 zeta nie majątek, więc też wzięliśmy.

Co wy macie za msze na roczek? Pierwsze słyszę o czymś takim? Specjalnie się taką zamawia? Dziecko musi być ubrane na biało?

Igorek ma jutro mszę w kościele o 16-tej:-) a potem goście idą do naszego domku na przyjęcie.U nas w kościele msze "roczkowe" są w pierwszą i trzecią niedzielę miesiąca o 16-tej a chrzcielne msze są w drugą i czwartą niedzielę też o 16-tej.
PO JUTRZEJSZYCH OBCHODACH ZAMIEŚCIMY ZDJĘCIA

my zamieszczamy zdjęcia z 1 części urodzin z chrzesną.
Jednak nie.Mam ten sam problem co Edi.Jak usunąć załączniki bo nie mogę dołączyć żadnego zdjęcia?:no:

Patrycji Wszystkiego Najlepszego!!!! ladne zjdęcia, widac mala zadowolona i ismiechnieta na nich, o oby tak przez cały następny roczek!

Urodziny Leonka tuż, tuz, we wtorek ale my zrobimy chyba mąłą imprezkę pod koniec miesiąca jak mój mąż wróci do nas ;-) a we wtorek tylko mały torcik jakis dla najbliższych i mały toaścik! ;-)

Imprezka trwała krótko.3 godziny. Z tortu nie jestem zadowolona. Jak dla mnie do Rafaello to mu trochę brakowało. Inni mówili że trochę za słodki,(dla mnie akurat).Dostała trzy lalki(2- śpietwające)i dwa wózki. Wyjącą małpkę. Spódniczkę,spodnie, rajtuzki, skarpetki. Z rzeczy rozłożonych na podłodze wybrała 1- centymetr ,2- telefon, 3- termometr.Aparatem rządził chrzesny więc niemam niestety.zdjęć takich jak bym chciała.

reklama
Do góry