reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze Urodziny Naszych Maleństw

Gdzie chcecie zorganizować pierwsze urodziny Waszego dziecka??

• Wszystkich głosujących
    43
ja byłam wczoraj zamówić tort - hawana, ze zdjęciem Przemusińskiego i napisem Pierwszy roczek Przemka, koszt ok. 30 zł na 16 osób więc nie jest źle.A od dziś zaczynamy gotowanie,smażenie itd bo jutro dnia nam nie starczy
Witamy Kasiaka wśród wrześniowych mam:tak:

reklama
A ja bede robila tort sama, jeaaa :tak::-p:-) Tort serowo-smietanowy o smaku cytrynowym w ksztalcie motyla :cool2: I sama bede sie bawila w dekoracje wiec musze kupic te pisaki do ciast i rowniez stworze jakis napis typu ROCZEK OLIWECZKI :-)

Czyli kilogramowy starcza na 12 osób?:dry:Ja zamówiłam 1,5kg na tyle samo.Miało byc więcej na raz a tu się porozchodziły na dni.

Ja nie wyobrazam sobie zeby goscie do Oliwki przychodzili mi przez kilka dni :no: Wszyscy dostali zaproszenie na dany dzien-sobote-i godzine bo wtedy jest impreza. Ewentualnie w dniu kiedy Oliwka prawidlowo ma roczke czyli w czwartek. No chyba ze faktycznie cos komus bardzo waznego wyskoczy a zalezy mu zeby jednak nas odwiedzic to nie widze problemu,a le i tak duza impreza na kilka dni :confused: Wspolczuje.

Dziękuję za powitanie..bardzo miło mi się zrobiło :-)
Obecnie mieszkam w Anglii (Hull leży na wschodnim wybrzeżu) i zajmuję się naszym synusiem. Mieliśmy wyjechać tylko na rok - podszkolić język i uzbierać trochę pieniążków na dokończenie studiów. Ale pojawił się nasz Michaś i postanowiliśmy zostać, bo z naszym wykształceniem (a raczej jego brakiem) oraz doświadczeniem zawodowym(a raczej jego zupełnym brakiem;-)) ciężko by nam było w Polsce, a tu radzimy sobie bez problemu. Planujemy wrócić za jakiś rok lub dwa bo tęsknimy straszliwie:-(.
Luczynko - powodzenia z motylem! Byłabym wdzięczna za informację jak wkleić zdjęcie, bonie mam pojęcia jak to zrobić,
I oczywiście najlepsze życzenia dla wszystkich rocznych solenizantów :-)

Chrzesna jest ze Szczecina i w niedzilę idzie już do pracy.Siostra też pracuje.miała przyjść,ale dziewczyna w pracy trafiła do szpitalai musi chodzić i za nią.Dziś dostała piżamkę oraz remkę. Zdjęcia wkleję wszystkie w poniedziałek.

a tutaj moje "arcydzieło" wczorajsze i dla porównania tort zamówiony z cukierni, z lekka malinki na buzię przebijają ( a miało ich nie być miało być tylko samo zdjęcie:wściekła/y::no::dry:)

Załączniki

• tort auto.jpg
    tort auto.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 43
  • tort cuk.jpg
    tort cuk.jpg
    9,3 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Do góry