reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwsze urodzinki... przygotowania, prezenty , potrawy :-)

reklama
haha Jaipur :-D

Joluś- i jak starczyło torcika ?? a baloniki chętnie odkupię :tak:
Paulina- fajnie że imprezka udana!

jejku już nie mogę doczekać się Naszej :) Szymciu miał superową więc i mam nadzieję Filcio :)))

jolek a jak Wasza ogólnie?

powiem wam że ten tor samochodowy fajna zabawka ale cena kosmos i napewno sama bym nie dała tyle kasy. tort cały prawie zszedł i ciasto też. ogólnie było miło rodzinnie. dziś po południu chrześni. chrzestny jednak znalazł czas :)

a małemu jak co małemu najbardziej podobają się balony, i jak tata podrzuca go do góry.

Tak tak torta wystarczyło, nawet zostało,to zjedliśmy dziś z M do kawki po kawałku.

Nasz tort wyglądał tak roczek 008.jpgroczek 015.jpg

Powiem Wam,że byłam w wielkim szoku.Poszłam tylko zamówić zwykły tort,żeby tak symbolicznie było.Nie spodziewałam się,że będzie tak po dziecięcemu przyozdobiony. Był o smaku truskawkowym i dla mnie niestety za słodki.

my nie kupilismz nic duego Emci bo i tak dostanie od gości prezenty a w domu też mamy pełno , dostała kiedyś takie zwierzątka z playschool na kółeczkach , to my dokupiliśmy jej do tego kolejkę i jeszcze 2 zwierzatka w zestawie żeby miała się jak tymi zwierzatkami bawić :-) i już

Igor wczoraj dostał

SMILY INTERAKTYWNY ŻÓŁW ŻÓŁWIK PCHACZ CHODZIK WAWA (2267573911) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

rowerek koloru czerwonego.Chciałam niebieski albo zielony ale niestety już nie było
trójkołowiec rowerek trójkołowy SKUTER dzwiek +GTS (2214608654) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

No i autko z gadżetami do piaskownicy.

Zdjęcie0826.jpgZdjęcie0827.jpg

Od 19tego w biedronie mają być faje gadżety do piasku i wody, nastawiałam się na kupno no ale teraz niestety nie kupię :(

Ostatnia edycja:
reklama
druga część urodzinek też za nami. było bardzo fajnie. dostał różne zabawki takie mniejsze.

jestem zmęczona tym weekendem . dobrze, że już po.

Do góry