reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze urodzinki... przygotowania, prezenty , potrawy :-)

reklama
haha Jaipur :-D

Joluś- i jak starczyło torcika ?? a baloniki chętnie odkupię :tak:
Paulina- fajnie że imprezka udana!

jejku już nie mogę doczekać się Naszej :) Szymciu miał superową więc i mam nadzieję Filcio :)))

jolek a jak Wasza ogólnie?

powiem wam że ten tor samochodowy fajna zabawka ale cena kosmos i napewno sama bym nie dała tyle kasy. tort cały prawie zszedł i ciasto też. ogólnie było miło rodzinnie. dziś po południu chrześni. chrzestny jednak znalazł czas :)

a małemu jak co małemu najbardziej podobają się balony, i jak tata podrzuca go do góry.

Tak tak torta wystarczyło, nawet zostało,to zjedliśmy dziś z M do kawki po kawałku.

Nasz tort wyglądał tak roczek 008.jpgroczek 015.jpg

Powiem Wam,że byłam w wielkim szoku.Poszłam tylko zamówić zwykły tort,żeby tak symbolicznie było.Nie spodziewałam się,że będzie tak po dziecięcemu przyozdobiony. Był o smaku truskawkowym i dla mnie niestety za słodki.

my nie kupilismz nic duego Emci bo i tak dostanie od gości prezenty a w domu też mamy pełno , dostała kiedyś takie zwierzątka z playschool na kółeczkach , to my dokupiliśmy jej do tego kolejkę i jeszcze 2 zwierzatka w zestawie żeby miała się jak tymi zwierzatkami bawić :-) i już

Igor wczoraj dostał

SMILY INTERAKTYWNY ŻÓŁW ŻÓŁWIK PCHACZ CHODZIK WAWA (2267573911) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

rowerek koloru czerwonego.Chciałam niebieski albo zielony ale niestety już nie było
trójkołowiec rowerek trójkołowy SKUTER dzwiek +GTS (2214608654) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

No i autko z gadżetami do piaskownicy.

Zdjęcie0826.jpgZdjęcie0827.jpg

Od 19tego w biedronie mają być faje gadżety do piasku i wody, nastawiałam się na kupno no ale teraz niestety nie kupię :(

Ostatnia edycja:
reklama
druga część urodzinek też za nami. było bardzo fajnie. dostał różne zabawki takie mniejsze.

jestem zmęczona tym weekendem . dobrze, że już po.

Do góry