reklama
gag tak i laseczki w bikini kiwające się w rytm muzyki
Hope spoko, zapraszam, ktoś będzie musiał na niego pracowac jak rodzice zemrą, bo wszak urodzony 1 maja, w święto i do tego w niedzielę, raczej nie będzie pracoholikiem
Hope spoko, zapraszam, ktoś będzie musiał na niego pracowac jak rodzice zemrą, bo wszak urodzony 1 maja, w święto i do tego w niedzielę, raczej nie będzie pracoholikiem
Hmmmm roczek za pasem Jeszce trochę i przyjdzie mi tu z jakiś facetem Kurcze chyba będę złą teściową jak już teraz jestem o to zazdrosna No a imprezka będzie w domu, jak pogoda pozwoli to jakiś grill na ogrodzie. Tort zamówimy bo ja piec nie umiem. Gości dużo nie będzie góra 10 osób. Jak się uda to może moja siostra (chrzestna) przyleci.
bra00721
Fanka BB :)
dla mnie roczek to jeszcze jakaś abstrakcja wydaje mi sie taki odległy, no ale faktycznie, mamy juz styczeń, za chwilę początek wiosny i bach mamy maj nie wiem gdzie zrobimy urodzinki, chcialabym aby były wyjątkowe- jak każda z was ale ogrodu nie mamy, a dla mnie wymarzone urodzinki to właśnie ogród, powietrze, drzewka i zapach trawy i miejsce do zabawy :-) ewentualnie pomyslimy o wynajęciu kawałka trawki z czymś- gdzieś
reklama
Podziel się: