reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze urodzinki... przygotowania, prezenty , potrawy :-)

u nas wypadają w piątek 27 kwietnia :-)

madzik wiadomo że kazdemu podoba się co innego :-) jedni stroją w stroje , inni ubierają elegancko , a inni znów rbią całkowity bal przebierańców :-)
mi sie akurat podoba tak "inaczej" ubrany solenizant/ka ;-)
ale przebrac tez bym nie przebrała w senbsie w jakiegoś smoka , czy np pszczółkę albo pepę pig ;-)
jeśli ma być to tylko sukienka jakiejś postaci z bajki to ok :-)
ale na 2 roczek już normalnie :-)

reklama
madzik na razie wypatrzyłam coś takiego, do tego zamykana piaskownica-basenik -zamykane.

hmm chrzest na roczek, to jest to, może i my się skusimy

Załączniki

• domek kubusia.jpg
    domek kubusia.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 73
Ostatnia edycja:
reklama
super temat! u Nas na pewno będzie imprezka :tak: mamy dużą najbliższą rodzinę więc będzie Nas sporo :-)
wystrój na pewno kolorowy jak na dziecka imprezkę przystało :-) tzrymać tylko kciuki aby pogoda dopisała to pewnikiem na tarasie zrobimy grillka :-) a jak nie to w domciu ale dokładnie co i jak to jeszcze nie myślałam.

Do góry