reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze urodzinki... przygotowania, prezenty , potrawy :-)

Jaipur tort śliczny:) Ja nie przepadam za tą masą na wierzchu, jak dla mnie za słodka.

reklama
To i ja sie pochwale tortem i prezentami jakie mój Kubuś dostał;)co prawda urodzinki ma dzisiaj ale imprezka była wczoraj;)więc zdj ''jeszcze ciepłe'';) hehehe jeżeli chodzi o prezenty to dostał taki elektryczny samochód do którego może śmiało wsiąść i jak bd starszy to bd mógł sam nim kierować a póki jest maly to sie go przypina szelkami i kieruje z pilota.ubranka,huśtawkę,namiocik,słodycze i kasiorke.poniżej wrzucam zdj trowÓW bo były aż dwa.oba piekła moja mama.wiekszy,biały był o smaku czekoladowo-smietankowym a mniejszy to tort szwarcwaldzki-przepryszny czekoladowy tort z wiśniami(można tez dodać też likieru wiśniowego no ale teraz mama nie dawała).oba przepyszne;D
SAM_2748.jpgSAM_2759.jpg

xMartusia - mama zdolniacha!!!!!! torty wygladaja apetycznie i pewnie takie były :)

Jaipur- ekstra torcik ! :tak: a cosik więcej Nam opowiesz ? ;-)
Martusia- wow super torty - ma talent mamcia ! i cieszę się że imprezka udana i prezenty trafione :-)

Futrzaczku, juniorio był ogólnie nie w formie.
Robiliśmy wrózbę- położyliśmy na podłodze- kieliszek, śrubokręt,kartę do gry,monetę i kodeks.
Jak tylko juniorek ruszył to od razu chwycił.. kartę:-D:dry: kuźwa, w genach ma chyba.A potem monetę i do kompletu kodeks akurat położyłam budowlany, to wertował potem zapamiętale.
A ogólnie to forma jak na 1 foto.

Załączniki

• juniorek1.jpg
    juniorek1.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 59
  • P5010137.jpg
    P5010137.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 66
  • junix2.jpg
    junix2.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 56
  • junix3.jpg