reklama
xMartusiax
Mama na pełen etat;)
To i ja sie pochwale tortem i prezentami jakie mój Kubuś dostałco prawda urodzinki ma dzisiaj ale imprezka była wczorajwięc zdj ''jeszcze ciepłe'' hehehe jeżeli chodzi o prezenty to dostał taki elektryczny samochód do którego może śmiało wsiąść i jak bd starszy to bd mógł sam nim kierować a póki jest maly to sie go przypina szelkami i kieruje z pilota.ubranka,huśtawkę,namiocik,słodycze i kasiorke.poniżej wrzucam zdj trowÓW bo były aż dwa.oba piekła moja mama.wiekszy,biały był o smaku czekoladowo-smietankowym a mniejszy to tort szwarcwaldzki-przepryszny czekoladowy tort z wiśniami(można tez dodać też likieru wiśniowego no ale teraz mama nie dawała).oba przepyszne;D
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Jaipur- ekstra torcik ! a cosik więcej Nam opowiesz ? ;-)
Martusia- wow super torty - ma talent mamcia ! i cieszę się że imprezka udana i prezenty trafione :-)
Martusia- wow super torty - ma talent mamcia ! i cieszę się że imprezka udana i prezenty trafione :-)
Futrzaczku, juniorio był ogólnie nie w formie.
Robiliśmy wrózbę- położyliśmy na podłodze- kieliszek, śrubokręt,kartę do gry,monetę i kodeks.
Jak tylko juniorek ruszył to od razu chwycił.. kartę kuźwa, w genach ma chyba.A potem monetę i do kompletu kodeks akurat położyłam budowlany, to wertował potem zapamiętale.
A ogólnie to forma jak na 1 foto.
Robiliśmy wrózbę- położyliśmy na podłodze- kieliszek, śrubokręt,kartę do gry,monetę i kodeks.
Jak tylko juniorek ruszył to od razu chwycił.. kartę kuźwa, w genach ma chyba.A potem monetę i do kompletu kodeks akurat położyłam budowlany, to wertował potem zapamiętale.
A ogólnie to forma jak na 1 foto.
Załączniki
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Boziu bidulek malusi :* :* :*
reklama
Podziel się: