reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwsze urodzinki... przygotowania, prezenty , potrawy :-)

Jaipur tort śliczny:) Ja nie przepadam za tą masą na wierzchu, jak dla mnie za słodka.

reklama
To i ja sie pochwale tortem i prezentami jakie mój Kubuś dostał;)co prawda urodzinki ma dzisiaj ale imprezka była wczoraj;)więc zdj ''jeszcze ciepłe'';) hehehe jeżeli chodzi o prezenty to dostał taki elektryczny samochód do którego może śmiało wsiąść i jak bd starszy to bd mógł sam nim kierować a póki jest maly to sie go przypina szelkami i kieruje z pilota.ubranka,huśtawkę,namiocik,słodycze i kasiorke.poniżej wrzucam zdj trowÓW bo były aż dwa.oba piekła moja mama.wiekszy,biały był o smaku czekoladowo-smietankowym a mniejszy to tort szwarcwaldzki-przepryszny czekoladowy tort z wiśniami(można tez dodać też likieru wiśniowego no ale teraz mama nie dawała).oba przepyszne;D
SAM_2748.jpgSAM_2759.jpg

xMartusia - mama zdolniacha!!!!!! torty wygladaja apetycznie i pewnie takie były :)

Jaipur- ekstra torcik ! :tak: a cosik więcej Nam opowiesz ? ;-)
Martusia- wow super torty - ma talent mamcia ! i cieszę się że imprezka udana i prezenty trafione :-)

Futrzaczku, juniorio był ogólnie nie w formie.
Robiliśmy wrózbę- położyliśmy na podłodze- kieliszek, śrubokręt,kartę do gry,monetę i kodeks.
Jak tylko juniorek ruszył to od razu chwycił.. kartę:-D:dry: kuźwa, w genach ma chyba.A potem monetę i do kompletu kodeks akurat położyłam budowlany, to wertował potem zapamiętale.
A ogólnie to forma jak na 1 foto.

Załączniki

• juniorek1.jpg
    juniorek1.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 56
  • P5010137.jpg
    P5010137.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 64
  • junix2.jpg
    junix2.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 53
  • junix3.jpg