reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze Urodzinki Naszych Pociech :)

reklama
Ja też myślę że tak :)

U nas dojdą jeszcze dwie dorosłe osoby i jakaś szóstka dzieci. MASAKRA :D Ale co nas nie zabije to nas wzmocni.

Poszłam na łatwiznę i zamówiłam opłatek na tort z allegro :D

KASIA jak zrobić tort truskawkowy albo owocowy?

hmmmmmm smak ... nie wiem co z kremem bo moznakupic paczkowany gotowy truskawkowy albo zrobic pianistki kokosowy <ja ten robie ale bez kokosa wiec taki smietankowy wychodzi> i biszkopt pozniej wyłozyc truskawki <mrozone moga byc> albo inne owoce brzoskwinie pokrojone na paseczki np :d zalac kremem biszkopt i znow owoce i krem i góra biszkoptu :) czytalam ze zamowilas opłatek to mozesz na góre no na srodek opłatek i pewnie tort bedzie wiekszy na okolo wyłożyc połówkami winogrona na przemian np albo truskawkami ;d Banana pokazywala wczesniej tort owocowy sliczny byl wiec moze napisze ci co za krem poleca do owocowego ;d

A ja jestem zła na hmm nie wiem czy ba B czy na teśców!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Urodziny i chrzest mił być rodzinny. Teście, chrzestni z osobami towarzyszącymi , moja mama i my z małym a ja tu dzis sie dowiedziałam,że jakiś jego dalszy wój ma być z dzieckiem i żoną. :/ Jestem zła!!!Znająć ich zaprosili bo oni mają kase! Ja per... jak zawsze wszystko za moimi plecami noramalnie to juz nawet nie mysle o tym ale będę znów zła bo ten dzieciak to ma chyba adhd x 100000000000000 :( i jak ostatnio ten dzieciak ich był to mały aż Płakał bo nie mógł zasnąć przez niego .

Teście sobie myślą,że jak u nich to se będą zapraszać. Blehhh nie zamienie z nimi słowa!!!

W poniedziałek Patryk ma urodziny i sobie sama je zrobie zaprosze kolezanke z malutkim półroczniakiem i jedną ale bez dziecka ,upieke tort udekoruje balonami pokoik i będe sie o niebo lepiej czuć niz z nimi !

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dziunka,mozesz dac warstwe owocow(jakie c hcesz) a na to bita smietana. ja robilam jedna warstwe - truskawki + bita smietana, a druga banany +bita smietana i smakowal super. byl lekkki i nie za slodki. jak chcesz slodszy to do bitej smietany dodaj cukru pudru.

a tu masz przyklad jak mozna fajne udekorowac owocami
Tort ananasowy Ani - przepisy kulinarne
tam tez jest przepis na fajny krem ananasowy

Do góry