reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze Urodzinki Naszych Pociech :)

reklama
Ja jeszcze swojej nic nie kupiłam, szczerze mówiąc sama nie wiem co można by było jej zakupić... zabawek mają ilość kolosalną, jak potrzeby są, to się je uzupełnia na bieżąco... więc najwyżej dostanie coś konkretnego za jakiś czas, kiedy wreszcie mamusia się na coś zdecyduje ;)

ana u nas też jest właśnie ten problem, wszystko co chcieliśmy porozdzielaliśmy po rodzinie i po chrzestnych i już nie mam koncepcji...
chyba że klocki ale teraz nie wiem czy lepsze te martolinki czy kasiiuli

Dziewczyny , wyprawiacie urodziny, a to samo w sobie jest prezentem. Jak nie macie pomysłu to zawsze też możecie kupić coś do ubrania - TO się zawsze przyda :)

Dziewczyny , wyprawiacie urodziny, a to samo w sobie jest prezentem. Jak nie macie pomysłu to zawsze też możecie kupić coś do ubrania - TO się zawsze przyda :)

Dokladnie to chcialam tez wczesniej napisac. Ja mysle ze nie raz te ciuchy beda lepsze niz zabawka. Zabawek maja setki a ciuch napewno sie przyda ;-) Np. nowe buciki na zime!!!

Aga mam pomysl dla Ciebie!!!................................ NOWY WOZEK hahahaha

hahahahahahaha ciekawe dla kogo ten prezent ;-) wózek będzie ale dopiero na wiosne teraz ie ma sensu kupować

Dokladnie to chcialam tez wczesniej napisac. Ja mysle ze nie raz te ciuchy beda lepsze niz zabawka. Zabawek maja setki a ciuch napewno sie przyda ;-) Np. nowe buciki na zime!!!

taaa buciki chrzestny kupił porządne...

reklama
hahahahahahaha ciekawe dla kogo ten prezent ;-) wózek będzie ale dopiero na wiosne teraz ie ma sensu kupować

taaa buciki chrzestny kupił porządne...

haha jak dla kogo???? No przeciez nie dla Ciebie :p kurde ja bym wykorzystala sytuacje :-) hehehe to moze jakis kombinezon albo dadatkowa kurtke zimowa? ;-) albo jakies jeansy i koszule na urodziny hehe

tak mi sie przypomnialo moj kuzyn na urodziny 18ste od mamy dostal odkurzacz (mieszkaja razem) co by mu sie latwo odkurzalo hahahahhaa zajeb.... prezent na 18stke

Do góry