reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze Urodzinki Naszych Pociech :)

reklama
no dziewczynki - zaczyna mnie łapac mały stres. do przyjecia urodzinowego Krystianka zostaly mi ... 2 dni ...

1. poniewaz maly się urodził w noc haloweenową robię mu urodzinki własnie w tym stylu. będą ozdoby na haloween, dzieci maja sie tez przebrac, moj maly bedzie mial stroj kosciotrupa. hahaha kupiłam w angielskim tesco za funtów :) to sa czarne spiszki i nadrukiem kosci pajeczyny i pajączka, kosci sa z materiału który w nocy sie świeci !! :)
2. tort postanowiłam zrobic sama - pol na pol. kupilam gotowe biszkopty, bo mi moj nigdy nei wychodzi :p. nie kupiłam podkładów tortowych bo sa zbyt twarde i trzeba je zmiekczac zawsze sokiem, a takie zwykle biszkopty sa o wiele lepsze w smaku i miekkie. kupilam tez roznokolorowa mase marcepanową, ozdoby z kubusia puchatka i takie wyciskane kolorowe polewy ktorymi sie piszę na tortach. robię krem waniliowy, do tego będa brzoskwinie.
najbardziej boje się co mi wyjdzie z tej masy marcepanowej. juz mi sie po nocach sni jak ja nakladam i formuje hehehehe
3. przyjecie zaczynm o 15, bo to taka godzinak kiedy Krystian jest juz po drzemce i jest w pełni sil.

trzymajcie kciuki :)

no dziewczynki - zaczyna mnie łapac mały stres. do przyjecia urodzinowego Krystianka zostaly mi ... 2 dni ...

1. poniewaz maly się urodził w noc haloweenową robię mu urodzinki własnie w tym stylu. będą ozdoby na haloween, dzieci maja sie tez przebrac, moj maly bedzie mial stroj kosciotrupa. hahaha kupiłam w angielskim tesco za funtów :) to sa czarne spiszki i nadrukiem kosci pajeczyny i pajączka, kosci sa z materiału który w nocy sie świeci !! :)
2. tort postanowiłam zrobic sama - pol na pol. kupilam gotowe biszkopty, bo mi moj nigdy nei wychodzi :p. nie kupiłam podkładów tortowych bo sa zbyt twarde i trzeba je zmiekczac zawsze sokiem, a takie zwykle biszkopty sa o wiele lepsze w smaku i miekkie. kupilam tez roznokolorowa mase marcepanową, ozdoby z kubusia puchatka i takie wyciskane kolorowe polewy ktorymi sie piszę na tortach. robię krem waniliowy, do tego będa brzoskwinie.
najbardziej boje się co mi wyjdzie z tej masy marcepanowej. juz mi sie po nocach sni jak ja nakladam i formuje hehehehe
3. przyjecie zaczynm o 15, bo to taka godzinak kiedy Krystian jest juz po drzemce i jest w pełni sil.

trzymajcie kciuki :)

super pomysl z tym halloween!!!!!

ja mysle ze najwiekszy problem to ozdabianie :D:D bo tak to prosta robota :) a no i upiec tyle biszkopta ale co tam ja pieke dwa :d wiec 3 to mala roznica :D
ja musze upiec 3 :D

bardzo fajne

mi się juz po nocach to przyjęcie sni. Dziś śniło mi się, ze za godzine przyjda goście a ja ani tortów nie popieklam ani nic nie kupiła...

reklama
Do góry