reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze Urodzinki Naszych Pociech :)

Gieoska he he - fajnie wyglada , ale nie wiem jak Antek by sie w tym poruszał :) bardziej mi sie z halloween kojarzy. Musze sie uspokoic bo zaraz zrobie z małego- pajacyka :) chyba postawie na klasyke

reklama

Załączniki

• ur2.jpg
    ur2.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 45
  • ur1.jpg
    ur1.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
gieoska już mam- spojrz na zamkniety album :p

Dziewczyny zdecydowłąm sie jednak na zdjęcie Antka na tort. Czy lepiej wybrac oplateke, czy mase cukrowa? czy trudno sie to naklada? ciekawe jak wytrwa w transporcie
ja kupowąlam opłatek. Przyjechał kurierem wiec w sztywnej kopercie a dodatkowo zapakowany był w torebke na kartoniku wiec nic mu się nie stalo. Naklada się bardzo łatwo. Po prostu kładzie się go na krem i wstawia do lodówki. Później tylko ewentualnie wygladzić troszeczkę i już gotowe.
A nawet nie wiedziałam, że są zdjęcia z masy cukrowej

Marta
a jakiego w ogole stroju szukalas?jakiegos konkretnego??

Wyjatkowoona mi sie tez wydaje ze 13-14 bedzie ok:-)

Dziewczyny a kupujecie jakies ozdobne obrusiki,serwetki albo girlandy bo ja chyba kupie o takie safari Serwetki Safari - party w dżungli -33x33cm -20szt (1286223332) - Aukcje internetowe Allegro i obrusik do tego Obrus Safari - party w dżungli -120x180cm - 1 szt (1284249575) - Aukcje internetowe Allegro ale chyba widzialam takie w auchan...
a to wypada gości przy ceracie posadzić? Ona chyba bardziej dla dzieci - jak sie wyleje cos to łatwo wytrze

a ja chyba nie bede miec tortu misia:-(tesc powiedzial ze za duzo roboty :-( ale na 100% nie powiedzial ze nie zrovi...chyba zmierze sie z tym misiem sama w weekend:-)

reklama
a ja chyba nie bede miec tortu misia:-(tesc powiedzial ze za duzo roboty :-( ale na 100% nie powiedzial ze nie zrovi...chyba zmierze sie z tym misiem sama w weekend:-)
ja mysle ze najwiekszy problem to ozdabianie :D:D bo tak to prosta robota :) a no i upiec tyle biszkopta ale co tam ja pieke dwa :d wiec 3 to mala roznica :D

Do góry