reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze Urodzinki Naszych Pociech :)

reklama
O tortach,menu i prezentach już sobie poczytałam :) A powiedzcie, mamusie chłopczyków jak ubieracie waszego eleganta ?? Mój ma urodzinki 30 listopada, więc już troszkę zimno będzie :/

O tortach,menu i prezentach już sobie poczytałam :) A powiedzcie, mamusie chłopczyków jak ubieracie waszego eleganta ?? Mój ma urodzinki 30 listopada, więc już troszkę zimno będzie :/

ja chcialam wystroić małego...ale...stwierdziłam że bez sensu żeby po domu latał w jeansach i koszuli bo mało wygodnie...body z długim i rajtki:-) i tak wyglądał Pięknie:-)

gieośka napisy robione mazakami cukrowymi,różyczki babcia kupiła

A to chyba urodziny w pomieszczeniu hm? Raczej pogoda obojetna bo ciepło w domku. Jeszcze nic nie wiem co do imprezy. Rodzina totalnie porozjezdzana po swiecie mało kiedy zdarzy sie spotkac razem w jednym terminie wiec pewnie beda dwie tury jak nie trzy - kilkuosobowe. A co i jak? wyjdzie na ostatnia chwile. zestaw dla małego zakupiony to jeansy, koszula, kamizelka - ot tak dla siebie w ten dzien bo jest on wyjatkowy!! - ale czy skorzystam z ubrania? - sie zobaczy - świętujemy równo za 2 tygodnie :) haha a wiecie co dziewczyny...tak sobie myslalam ze w koncu bede obchodzic urodziny....bo ja to nigdy nie obchodzilam no ale teraz jak przyjda goscie to chyba chociazby zyczenia mi złoza no nie? ;-) bo ja i Marcel to z jednego dnia :-D co roku bede miala najwazniejszy prezent - widok mojego synka.

Ostatnia edycja:
A
haha a wiecie co dziewczyny...tak sobie myslalam ze w koncu bede obchodzic urodziny....bo ja to nigdy nie obchodzilam no ale teraz jak przyjda to chyba chociazby zyczenia mi złoza no nie? ;-) bo ja i Marcel to z jednego dnia :-D co roku bede miala najwazniejszy prezent - widok mojego synka.
super prezent :tak::-):-):-) ,
u mnie to "imprezy" będą na pewno 2 jedna w NO a druga w PL dla dziadków a nad ubiorem to się jeszcze zastanowie ;-)

Ja dla małej juz mam sukienke-biała. Jutro wam pokaże. Do tego rajstopki i body. Na przyjscie gosci i tort bedzie wygladac wystrzałowo a pozniej bedzie w rajtuzach biegać-zeby było wygodnie ;-)
A ja hmmm musze cos upolowac na allegro. Jakieś pomysły-hmm może nasza stylistka forumowa cos doradzi.

hmm ja chyba założe chłopakom koszule ale z krótkim rekawem. jak siie najdzie ludzi to duszno będzie. Do tego albo ogrodniczki jeansowe albo jeansiki zwykłe (ale takie miękkie mam więc powinno być wygodnie)

reklama

Ja mam juz specjalne ubranko spodenki i body ale takie sliczne(przynajmniej dla mnie) dzis zrobie zdjecie to pokaze:-)

Cleo
a taki mazak to gdzie mozna kupic??

Kilolku przez Ciebie zaczelam sie zastanawiac nad tym tortem misiem bo napisalas zetam duzo roboty jest... i juz zglupialam bo nie chce aby tesc robil jeden dzien jeden tort...tych biszkoptow to ile trzeba upiec?? 4blaty to 4 biszkopty??

Mama i Marcel ale masz super prezent:-) mi rodzice zrobil zato kawal i moj brat urodzil sie w moje urodziny:-)

Do góry