reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze Urodzinki Naszych Pociech :)

Gosia mialam na allegro ale zajechalam do hurtowni zobaczyc jeździki samochodizki... i byl ten zestaw 15 zl drozej niz na allegro wiec telefon do chrzestnego ;) i mowi ze zadna roznica i przyjechał kupic wywrotke i przyczepe ... no i wzial traktor jeszcze :D na swieta cos mowil o betoniarce albo smieriarce z tego zestawu :D Paweł bedzie mial komplet :D a to tyle miejsca zajmuje ze nie iwem gdzie to bede trzymac :o i fakt ... maz siadał jezdzil :D wytrzymałe :D

reklama
Gosia mialam na allegro ale zajechalam do hurtowni zobaczyc jeździki samochodizki... i byl ten zestaw 15 zl drozej niz na allegro wiec telefon do chrzestnego ;) i mowi ze zadna roznica i przyjechał kupic wywrotke i przyczepe ... no i wzial traktor jeszcze :D na swieta cos mowil o betoniarce albo smieriarce z tego zestawu :D Paweł bedzie mial komplet :D a to tyle miejsca zajmuje ze nie iwem gdzie to bede trzymac :o i fakt ... maz siadał jezdzil :D wytrzymałe :D
wiesz troche sie zdziwilam ze udalo Ci sie to w normalnym sklepie kupic bo ja bylam w dwoch w weekend tesco,auchan i nie bylo praktycznie nic z wadera tylko mala wywrotka...ja tez planuje dla K caly zestaw ale na raty:-)narazie wywrotka z przyczepka i smieciara:-)

wiesz troche sie zdziwilam ze udalo Ci sie to w normalnym sklepie kupic bo ja bylam w dwoch w weekend tesco,auchan i nie bylo praktycznie nic z wadera tylko mala wywrotka...ja tez planuje dla K caly zestaw ale na raty:-)narazie wywrotka z przyczepka i smieciara:-)
my byslimy w typowo hurowni i to bylam w 3 a w 1 tylko bylo to ...w innych tak jak mowisz małe za te 3 rzeczy zaplacil chyba 240 zl ale cena malo roznila sie od tej z allegro akurat tych rzeczy bo np porównywalam ceny to masakra :D niby "hurtowania" a ceny GIGANTYCZNE :D na samochodziku z Chicco roznica ... uwaga ... 130 zł :D

my byslimy w typowo hurowni i to bylam w 3 a w 1 tylko bylo to ...w innych tak jak mowisz małe za te 3 rzeczy zaplacil chyba 240 zl ale cena malo roznila sie od tej z allegro akurat tych rzeczy bo np porównywalam ceny to masakra :D niby "hurtowania" a ceny GIGANTYCZNE :D na samochodziku z Chicco roznica ... uwaga ... 130 zł :D

<wow> szok... jakie ceny...ale fajnie ze juz to macie...a Pawelek sie juz bawil tym czy tylko Twoj M :p

Cleo bardzo ladnie ozdobiny torcik:-)a czym te napisy byly robione??

juz zbieracie prezenty super:-)a na allegro zamowiony ten traktor z przyczepa i wywrotka??

rowniez sliczny torcik a rozyczki chyba kupne??

a my bedziemy miec misia tortowego tego co kilolek dawala:-) Wielkie Żarcie - Przepis - Miś Mokka tesc bedzie robil:-)
wow! no to czekay na efekty! a teśc cukiernik?

u mnie w najzwyklejszym sklepie z zabawkamii jest duzo zabawek wadera. Z reszta w kazdym sklepie z zabawkami. Może spróbuj w takich zamiast w marketach

wow! no to czekay na efekty! a teśc cukiernik?

u mnie w najzwyklejszym sklepie z zabawkamii jest duzo zabawek wadera. Z reszta w kazdym sklepie z zabawkami. Może spróbuj w takich zamiast w marketach

Kilolku nie tesc nie jest cukiernik ale sadze ze da rade Misiowi:-)piecze przepyszne ciasta a ten mis nawet dla mnie wydaje sie niezbyt skaplikowany:-)
chyba musze sprobowac w zwyklym sklepie skoro tam mowicie...ze tam sa zbawki wadera:-)

reklama
Kilolku nie tesc nie jest cukiernik ale sadze ze da rade Misiowi:-)piecze przepyszne ciasta a ten mis nawet dla mnie wydaje sie niezbyt skaplikowany:-)
chyba musze sprobowac w zwyklym sklepie skoro tam mowicie...ze tam sa zbawki wadera:-)
:szok: ooookeeeeeyyyyy tam jest z 500 elementów do upieczenia ale ja wiadomo antytalent jestem.
Czekam niecierpliwie i przebieram nóżkami ;)

ja w środę siadam, ustalam menu i biorę się za przygotowania bo czas nagli

Do góry