Dziunka co do kurczaka ... ja lubie takie ala słodko pikantne... wiec wiesz kto co lubi podpowiem ci ze Kamisa ZŁOTY KURCZAK <chyba zaraz poszukam zdjecia> to przyna przyprawaKurczak miodzio wychodzi ... Cleo tez ma fajna przyprawe do kurczaka ala KFC ... tez poszukam moze znajde to wkleje ci foto przyprawy ...
miecho bez ziemniakow... hmmm moze jakies "leczo" ? albo moze ryba po grecku ? to do chleba... a czemu nie chcesz ziemniakow ??????? naobierac mozna wczesniej w miedzy czasie wstawic na gaz i sie gotuja same ...
co do zupy ja nie robie... u mnie bez zupowi jacys :|
co do ryb moze ta po grecku ???
poprosze o przepis na sałatke kukurydziana![]()
a zamiast lodów poroponuje szarlotke na ciepło z lodami i bita smietana .... mmmmmmmmmmmmmm
Bo wszyscy już po obiedzie będę więc znowu ziemniaki to bez sensu.
Dziunka a może kotleciki mielone z pieczarkami??
Formujesz małe kotleciki, smażysz . W garnku robisz bulion i wrzucasz pokrojone pieczarki, lisc laurowy, ziele angielskie i do tego kotleciki. Doprawiasz do smaku. Gotujesz az pieczarki beda miekkie, na koncu woda+maka. Podajesz z chlebem. Albo na smakach podawałam przepis na szoguna-też mozna do chleba go podac.
Ostatnio byłam na urodzinach i na kolacje było: sałatka gyros, sałatka warzywna, pieczone kurczaki, kotleciki z pieczarkami, jakas galareta z czym , kielbasa na ciepło. Pozniej tort i ciasto.
Ooo te kotleciki dobre by było , daj dokładny przepis
Dzięki dziewczyny, będę kombinować