reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze Urodzinki Naszych Pociech :)

reklama
kurcze myślęnad prezentami i wymyśliłam tylko dla dziadków
1. rowerek
2. sanki ze śpiworkiem

a co chrzestni jakie macie pomysły????

pianistka
ślicznie Marysia wyglądała a tort super
banana no no masz talent może z powołaniem się minęłaś??

Tami ładny tort :)

aga ja nie wiem ...
cos dziadkowie mowili o sankach ... chrzestny chce wozek kupic <spacerówke> ale chyba sie nie zgodze wole jakas zabawke zeby mały mial radoche a wozek kupie na wiosne :) sama nie wiem ... jak sama nie kupie do uropdzin kostki to dam informacje po rodzinie moze ktos kupi :)

Specjalnie dla ciebie, Kasiu:)
Dodam, ze to moj pierwszy tort w zyciu, przystrajany spontanicznie - zdjecie drugie zrobione jeszcze bez swieczki (na pozostalych widac ale daleko - swieczka byla w ksztalcie rozowego serca), no i boki byly pozniej bardziej obsypane, czego tez nie widac, bo koraliki byly drobniutkie:) na drugim przyjeciu musze sama zrobic zdjecia hehe:)

Zobacz załącznik 289379Zobacz załącznik 289380Zobacz załącznik 289384

pianistka super impreza i tort!:)

banana no no masz talent może z powołaniem się minęłaś??

aga4444, przeczytalam teraz ze 4 kisazki o dekorowaniu i robieniu tortow i az mi sie sni po nocach. a raczej nie spie, bo tak mysle o nich. chcialabym sie tym zajac na powaznie,ale to chyba nie teraz, bo z malym dzieckiem to ciezko.
poza tym sa dwa glowne problemy
1. zrezygnuje z pracy, zaloze firme (niewiem nawet jak) i bede sie martwic, skad wziac wystarczajaco zamowien
2. robic "na lewo" - w sensie dorabiac do pensji- i wtedy martwic sie, kiedy ktos zyczliwy na mnie doniesie do urzedu skarbowego, tym bardziej, ze dostaje dodatek do czynszu :(((

Moja koleżanka zadeklarowała, że upiecze Błażkowi tort i wymyśliłyśmy taki :
rybka z mini mini :: zdjcie tortu w Galerii tortownia.pl :: dekoracje cukiernicze na Twj tort, ciasto i nie tylko...

Mam nadzieję, że będzie super :-D Błażko uwielbia rybkę mini mini ma nawet taką maskotkę i nigdzie się bez niej nie rusza :biggrin2::biggrin2:

tami, tort cudny!!!!!!

Dziekuje kochane za mile slowa (nie bede cytowac zeby nie bylo przechwalstwa hehe). Drugi tort (taki sam) pieke w sobote na niedzielna imprezke, po niedzieli wkleje tez fotki z obu urodzinek:)

Wy tez dawajcie fotosy waszych wypiekow, milo sie ciacha oglada, az slinka cieknie hehe:)

Tami dj-PIĘKNY TORT!!! fajnie , ze znalazł się ktoś kto Cię trochę odciąży i upiecze tort!!!!
Pianistka do naszych tortów jeszcze troche :) mój dopiero za miesiac.

KTO NASTĘPNY W KOLEJCE "ROCZKOWEJ"?

reklama
Do góry