reklama
A co jeszcze szykujecie??
Co do menu to nie mam bladego pojęcia a tak ogólnie to chciałam podziękowania w formie np. takich rulonów dla chrzestnych bo na chrzciny nie zdążyłam z tym, poza tym zdjęcia z dziadkami, chrzestnymi, ciociami, wujkami, kuzynami chciałabym w jakimś fajnym momencie nie pozowane ale by byli np. tylko chrzestni i Igusia tak na pamiątkę.
Też chce zrobić album z pierwszego roku małego, odcisnę jego rączkę pod fotkami (szkoda że tego nie zrobiłam gdy miał parę tygodniu, no ale trudno). Przeglądałam nawet ostatnio zdjęcia do wywołania i aż szok bowiem w listopadzie nie zrobiliśmy mu żadnego zdjęcia
U nas z pewnością będzie tort, jakieś ciasto (może 2), sałatka (może 2) do tego grzybki, papryka wędlina itp. No i chciałabym jeszcze coś na ciepło, ale zastanawiam się co to mogłoby być i tylko te nieszczęsne udka z piekarnika mi do głowy przychodzą.
U nas z pewnością będzie tort, jakieś ciasto (może 2), sałatka (może 2) do tego grzybki, papryka wędlina itp. No i chciałabym jeszcze coś na ciepło, ale zastanawiam się co to mogłoby być i tylko te nieszczęsne udka z piekarnika mi do głowy przychodzą.
My robimy grilka na którym będzie : boczek , faszerowane 3 rodzajami farszów roladki ze schabu i piersi kurczaka , szaszłyczki mieszane , maleńkie pierożki won ton smażone , kaszanka , kiełbaska , 3 sałatki i ryż czerwony i curry. 2 ciacha , rolada lodowa i blok lodowy czekoladowy robiony by me i oczywiście torcik
Kasiek1983
Fanka BB :)
My robimy grilka na którym będzie : boczek , faszerowane 3 rodzajami farszów roladki ze schabu i piersi kurczaka , szaszłyczki mieszane , maleńkie pierożki won ton smażone , kaszanka , kiełbaska , 3 sałatki i ryż czerwony i curry. 2 ciacha , rolada lodowa i blok lodowy czekoladowy robiony by me i oczywiście torcik
WOW!!! ale co się dziwić, przecież Ty umiesz zrobić wszystko
Ja tak jak Ewela, gril, jakieś ciasto, torcik, kawa i herbata... that's it!!! młody i tak nie będzie pamiętał, a nie mam dla kogo więcej szykować... więc prosto i skromnie
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Przepraszam że się wtrącam ale zapraszam
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/k-o-r-l-e-hand-made-zapraszam-51329/
chyba to nie odpowiedni wątek by tutaj nam zaśmiecac!!
reklama
Lencja
:)
Co do menu to ja mam wciąż znak zapytana jeśli o część wytrawną idzie... Ostatnio kilka imprez robiliśmy w domu i goście się powtarzają a nie chce by się jedzonko powtarzało więc pomysły są na wyczerpaniu, co robicie? Perfecto twoje menu odpada bo grilla nie będzie..
Podziel się: