reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze urodzinki... I kolejne rowniez! :)

Hej...dawno nie tu nie było....A ja się zastanawiam co przydało by się Krzyśkowi i co zaproponować mojej mamie do kupienia mu na prezent....zupełnie brakuje mi pomysłu...od nas dostanie samochód na akumulator, a moja mama chętnie kupi coś co mu przypadnie do gustu bo na prezenty od innych nie liczę bo nie znają Krzyśka i pewnie będą nietrafione, bo on to już taki duży chłopak i ostatnio to głównie samochody i to takie metalowe modele albo ciężarówki i ciągniki mu się podobają i super się nimi bawi.

reklama
A czy jest ktoś kto nie będzie robił urodzinek??? no bo my chyba nie robimy... tylko będzie teściowa i jej mama, reszta rodziny mojego jest zakręcona i nie zamierzam ich zapraszać, więc będzie skromnie ale rodzinnie ;) więc malutki torcik i coś na grila i po imprezie ;)

Czyli w zasadzie robisz imprezkę :-) Będzie tort z jedną świeczką i zdjęcia więc imprezka :-) zresztą lepsza udana w małym gronie niż zepsuta w dużym :-)

Z tymi prezentami to masakra zawsze:)
Ja na pewno nie chce szmat!!!no ale we powiez to zaraz sie ktos obrazi:)

ja też myślałam o grillu ale dam sobie spokój i bedzie bez grila. Planujemy na 16-tą, najpierw kawa i ciasto (ciasto upiecze siostra a torta teściowa zamówi), potem przekąski i kolacja. Moja mam zrobi jakieś dwa rodzaje mięs, teściowa dwie sałatki, a ja jeszcze jakieś mięsa, leczo, zupa gulaszowa i coś na zimno (wędliny, tatar itp) myślę że powinno wystarczyć.

A jak ubieracie dzieciaki na roczek? Może banalne pytanie ale ciekawi mnie jak chłopców ubierzecie. ja nie mam zamiaru przebierać Natanka w koszulę z muchą, chcę by było mu wygodnie więc pewnie jakieś spodenki i bluzeczkę.

normalnie w zal od pogody :)))

Dziewczyny jak myślicie co mogłabym zrobić na ciepło (tak żeby się w robieniu obiadu nie bawić)?? Myślałam żeby udka w piekarniku upiec ale sama nie wiem. Dajcie jakiś pomysł.

A my będziemy mieć msze o 17, a potem do domu,będą najbliżsi, czyli rodzice i rodzeństwo!W domu tort + jakiś deser lodowy, no i grill + sałatki, i więcej nie mam zamiaru się wyćwierzać, raz że nie mamy kasy za bardzo żeby zrobić cosik w knajpie, dwa że Jagoda czuje najlepiej sie w domu, a poza tym to chyba nie za bardzo ją obejdzie ta cała afera w okól jej osoby:) nie będzie jeszcze wiedzieć co jest grane.

My chcielismy w restauracji ale sie ciagle zastanawiamy bo mamy kilka osób pod znakiem ???

reklama
Do góry