zyrraffka
Szczęśliwa mama
my robimy roczek nad morzem,bo akurat w mielnie bedziemy.bedzie tylko moj brat,mama,jej facet,ja,mariusz, i kuba ... tesciow nieeee
bez teściów- aLE SUPER
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my robimy roczek nad morzem,bo akurat w mielnie bedziemy.bedzie tylko moj brat,mama,jej facet,ja,mariusz, i kuba ... tesciow nieeee
o fajny watek,
tez juz zaczelam planowac urodziny Kubusia. najgorsze jest to , ze mój szanowny małżonek wyjezdza sobie do Turcji na wycieczke jak beda urodziny Kuby i nie bedzie go prawie 2 tyg, wiec nie wiem jak to zorganizowac,
tak mi przykro, ze wtedy jedzie, ze az chce mi sie plakac
musze impreze urodzinowa podzielic przynajmniej na 4, oddzielnie zaprosic rodzine i oddzielnie znajomych, mamy sporo znajomych, ktorzy maja dzieci w podobnym wieku i czesto sie spotykamy, wiec mysle, zeby zrobic dodatkowo takie spotkanie z maluchami
zrobic impreze bez męża? ;( bo jak tylko wroci mamy chrzciny na ktorych jestem chrzestna, a potem wesele kolegi, wiec patrze ciagle w kalendarz i sie zastanawiam jak to rozergac, bo brakuje nam weekendów, zeby zrobic imprezy urodzinowe.
moglabym zorganizowac urodziny dla moich znajomych jak jego nie bedzie, ale... nie wiem czy czuje sie na silach wszytsko sama przygotowac, gril, tort itd troche bedzie przy tym pracy..... i nie wiem jak to zrobic eh help
hm,a jakby zrobic urodziny z mezem jak bedzie jeszcze z wami? pare dni przed urodzinami np
Ja myślę że powinnyśmy zrobić wspólne urodzinki dla naszych majowo-czerwcowo-lipcowych maluchów!!! jedziemy nad morze... ???
Ja bym zrobiła imprezkę bez męża, jego strata skoro woli wyjechać.
Pomóc zawsze mogą znajomi :-) wystarczy gdyby każdy coś przyniósł :-)