reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze urodzinki... I kolejne rowniez! :)

reklama
Koriander - nie doszło... no bo ja chora :( ale może w końcu... właśnie się ostatnio zastanawiałam nad tym czy to możliwe że Ty i Lilcia macie urodziny w ten sam dzień?!?!?! ale jazda!!!! ;) super prezencik dostałaś :)

Koriander - rzeczywiście super z tymi urodzinkami:):):)
Ja mam urodzinki 11 dni przed Jasiem:) Urodziny obchodziłam w szpitalu:) Cały dzień świętowania było bo w sumie 3 torty mi przywieżli:p Dziewczyny wszystkie miały radochę:) oczywiście razem ze mną:)

A Damiś ma urodziny 4 dni przed naszą rocznicą ślubu, więc w sumie 2 okazjie... no i mąż chrzestnej też ma urodziny jakoś tak po 12 czerwca... ;) Ja od razu mówię, że urodziny Damianka, jeśli pogoda pozwoli, odbędą się na działeczce!!! :) wszystko tanim kosztem ale uwielbiamy tam spędzać czas!!! ;)

Hanka od zawsze miala urodziny na działce i myślalam ze jeszcze dłuugo tak bedzie a tym czasem działeczkę zabrali i budują tramwaj;/

u nas tez prawie brak dzieci-bedzie oczywisie zuzi najmlodsza ciocia -lat4, syn kuzyna- lat 3 i corka kuzynki -roczek(o ile ci ostatni sie zjawia),
bedzie tort-juz owego poszukuje :)
alko-tylko na toast-wychodze z zalozenia ze to roczek a nie 18nastka! pozatym urodziny wyprawiam w tyg -dokladnia w dzien urodzin (chcialam w weekend ale zbiegloby sie to z pierwsza rocznica smierci mojego wuja :( niedane mu bylo poznac malej:-:)sad:)

impreza bedzie prawdopodobnie gdzies w wynajentym lokalu-z braku miejsca czy to u moich czy m rodzicow-gdybym miala pewnosc ze pogoda bedzie to inna sprawa..
beda balony i mysle o basenie wypelnionym malymi pileczkami (ale to juz na dzien przed bede myslec) a no i maszynka do robienia baniek o tak bedzie duzo baniek........
zaproszenia robie sama-jak juz skoncze to wrzuce i sie pochwale :)

reklama
my robimy roczek nad morzem,bo akurat w mielnie bedziemy.bedzie tylko moj brat,mama,jej facet,ja,mariusz, i kuba ... tesciow nieeee :D:D:D

Do góry