koriander
Fanka BB :)
Kasiek a co z ta kolezanka z ktora rodzilas?? DOszlo do spotkania? nie wiem czy juz pisalas..U mnie nie ma żadnych dzieci... chyba wkręcimy się z małym do Was na imprezkę
zyraffka beda ci Lukasza rozrywac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasiek a co z ta kolezanka z ktora rodzilas?? DOszlo do spotkania? nie wiem czy juz pisalas..U mnie nie ma żadnych dzieci... chyba wkręcimy się z małym do Was na imprezkę
oj tych urodzin nie zapomnimy z mezem do konca zycia ))Koriander - nie doszło... no bo ja chora ale może w końcu... właśnie się ostatnio zastanawiałam nad tym czy to możliwe że Ty i Lilcia macie urodziny w ten sam dzień?!?!?! ale jazda!!!! super prezencik dostałaś