reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze urodzinki... I kolejne rowniez! :)

reklama
My już po imprezie, było bardzo fajnie :-D były kotlety z kurczaka z sosem czosnkowym i serem, pieczone części z kurczaka w ostrej papryce, ziemniaczki, 3 surówki, 2 sałatki, winogrona, truskawki, banany i nektarynki, chipsy, paluszki, babeczki czekoladowe i z budniem z owocami i oczywiście tort taki oto: P5180533.jpg :-D:-) impreza była na 14 osób + Nineczka :-) super było się spotkać z najbliższa rodzinką i

pogadać, to pierwszy roczek od 18 lat w mojej rodzinie :-) mam ponad 150 zdjęć, jak będe miała chwilę to wrzucę na zamknięty :tak:

kreatorko Ninusia miala prze-piekny!!!!! tort, chcialam cos takiego robic z ciasteczkami dookola przewiazanymi tasiemka, ale ostatecznie zostalo przy kruszonych ciasteczkach. Na prawde cudnie to wyglada u ciebie

Kreatorka sliczny torcik i menu tez dobre.Gratulacje.Izia masz racje musze lalce polamac nogi, jak chce byc dekoracja tortu.
Ja modle sie o sliczna pogode w sobote bo jak bedzie padac to nici z zabawy w ogrodzie.

Zdec sliczne tylko kto mi go przywiezie do Wloch.A ja az takieeeeego talentu cukierniczego nie mam(a szkoda):-(. W ksztalcie jedynki to jeszcze ale te zwierzatka.Cuda.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry