reklama
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
My już po imprezie, było bardzo fajnie były kotlety z kurczaka z sosem czosnkowym i serem, pieczone części z kurczaka w ostrej papryce, ziemniaczki, 3 surówki, 2 sałatki, winogrona, truskawki, banany i nektarynki, chipsy, paluszki, babeczki czekoladowe i z budniem z owocami i oczywiście tort taki oto:
:-) impreza była na 14 osób + Nineczka :-) super było się spotkać z najbliższa rodzinką i
pogadać, to pierwszy roczek od 18 lat w mojej rodzinie :-) mam ponad 150 zdjęć, jak będe miała chwilę to wrzucę na zamknięty
pogadać, to pierwszy roczek od 18 lat w mojej rodzinie :-) mam ponad 150 zdjęć, jak będe miała chwilę to wrzucę na zamknięty
koriander
Fanka BB :)
kreatorko Ninusia miala prze-piekny!!!!! tort, chcialam cos takiego robic z ciasteczkami dookola przewiazanymi tasiemka, ale ostatecznie zostalo przy kruszonych ciasteczkach. Na prawde cudnie to wyglada u ciebie
Agnieszka 73
Zaangażowana w BB
Kreatorka sliczny torcik i menu tez dobre.Gratulacje.Izia masz racje musze lalce polamac nogi, jak chce byc dekoracja tortu.
Ja modle sie o sliczna pogode w sobote bo jak bedzie padac to nici z zabawy w ogrodzie.
Ja modle sie o sliczna pogode w sobote bo jak bedzie padac to nici z zabawy w ogrodzie.
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Tylko najlepiej nogi wyjmij z lalki wtedy lepiej się upycha i dekoruje
hehe
Widzę że temat tortów, u nas impreza jeszcze daleko przed nami, ale będzie coś takiego, tylko jeszcze nie mogę się zdecydować który Cukiernia TORTISSIMA
koriander
Fanka BB :)
Widzę że temat tortów, u nas impreza jeszcze daleko przed nami, ale będzie coś takiego, tylko jeszcze nie mogę się zdecydować który Cukiernia TORTISSIMA
zdec??? ty chyba zartujesz no jak to jaki przeciez Hello Kitty !!
To nie torty ale małe dzieła sztuki Ciekawe ile jeden kosztuje :-(
Agnieszka 73
Zaangażowana w BB
Zdec sliczne tylko kto mi go przywiezie do Wloch.A ja az takieeeeego talentu cukierniczego nie mam(a szkoda):-(. W ksztalcie jedynki to jeszcze ale te zwierzatka.Cuda.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: