reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze upadki - pierwsze siniaki

witam wszystkie mamy ja właściwie to już kiedyś tu pisałam ale to było dawniasto , więc się przedstwię jestem mamą Natalki która 24 maja się urodziła i niedługo skończy rok szukam więc mam co mają takie same jk ja smutki i radości..........mam nadzieję że mnie tu przyjmiecie :) a tak ogólnie to widzę że Wasze dzieciczki już chodzą moja niestety nie, trochę się martwię tym ale czekam z nadzieją że to już niedługo nastąpi, i w sumie nawet jk nie chodzi to i tak daje mi nieźle w kość :baffled: pozdrawiam Was i czekam na jkąś odpowiedź:-)

reklama
Witaj!!
nic sie nie przejmuj ze nie chodzi! dzieci zaczynaja chodzic do 18 miesiaca!!!
napisz cos wiecej o sobie i pisz jak najwiecej:)

Hej Blankna co ty sie martwisz na zapas pozatym wcale nie wszystkie dzieci tu chodz bo moj np nie choc i tak wszedzie wlezie czort jeden...no i kilkoro jeszcze dzieci tez jeszcze nie chodzi...Pisz do nas i wklejaj fotki:tak:

Blanka witaj i pisz co u was,a na pewno szybko sie poznamy:-)
a to ze mala nie chodzio to saie nic nie martw,ma czas,a ty sie ciesz puki masz spokojniejsza glowe,bo jak zacznie biegac to bedzie nielze:tak:

Witam wszystkie mamy i dziękuję za miłe przyjęcie, Natalka właśnie śpi ....na szczęście :) mam więc troszkę czasu aby napisać, a jak Wasze maleństwa? mam pytanko czy wyjeżdżacie z nimi w tym roku na wakacje bo ja mam zamiar jechać na kaszuby nad jezioro do gospodarstwa agroturystycznego, mam obawy że to za wcześnie ale w końcu niektórzy jeżdżą z takimi dziećmi za granicę np do Tunezji co Wy na to????

cieszę się że jest ktoś kto już ma pewne doświadczenie w wyjazdach :) najbardziej to boję się tych kleszczy ale tam jest kawałek do lasu i w końcu nie muszę po nim buszować :tak:

Blanka ja byłam w zeszłym roku nad morzem w sierpniu a mała z maja wiec nie ma strachu trzeba tylko logicznie sie spakowac no i niestety przygotowac psychicznie ze to juz całkiem innne wakacje nie takie jak te ostatnie.......
Było sympatycznie i miło.

reklama
no j właściwie specjalnie jadę n wieś a nie do kurortu ze względu na dzidzię ale cieszę się że Wy już byłyście to jakoś mi lżej się zrobiło dzięki :0:-D

Do góry