reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
a mija tupta i pada a kolanka ma całe lekko zasinione bidula ale co ja kej moge.....
A nasza ostatnio tak rąbnęła głową w posadzkę z kafli ( w galerii =sklepie), że myślałam że zejdę na zawał na miejscu. Stała sobie i się mnie trzymała za spodnie, nagle się puściła i postanowiła gdzieś pójść- ja zajęta rozmową z Darkiem nie zauważyłam uciekiniera. No i nagle huk i ryk- bo nie klapnęła na tyłek- tylko padła jak długa i uderzyła potylicą w podłogę!!!
B
blanka
Gość
a moja natalka jeszcze nie chodzi więc nie upada :0 trochę się martwię tym że jakoś jej się nie chce , tylko pod pachy ją prowadzam na razie
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
blanka spokojnie ma jeszcze czas....
ja wracam do pytania o adrenalinę BASIEK!!!!!
Ja tez juz o tym myślałam bo:
1. Ja jestem uczulona na jad pszczół - co prawda nie reaguje zapaśicą tylko wymiotami i trochę mi puchnie miejsce ukąszenia ale zgrugiej strony nigdy mnie pszoła nie ugryzła w krtań tak jak ta aktorkę
2. Marysia jest alergikiem więc jest to prawdopodobne że moze być ucuzlona na jad
I teraz kto mi moze przepisać tą recpetę - podejrzewam ze lekarz w przychodni mnie wyśmieje....... Natomiast Blanka co do ukąszenia to jeśli ktoś jest uczulony to NIESTETY ale nie wystarczy go ułożyć wygodnie tylko w te pędy jechać do spzitala bo moze być za późno (mojej koleżance o mało co nie musieli robić tracheotomii bo tak spuchła, straciła przytomnosć, zaczęła sie dusić, na szczęście karetka w porę przyjechała i mimo obrzęku gardła udało sie jej zrobić intubację).
Kurde musze chyba jakos pogadac z jakimś lekarzem prywatnie w sprawie tej adrenaliny...
Ja tez juz o tym myślałam bo:
1. Ja jestem uczulona na jad pszczół - co prawda nie reaguje zapaśicą tylko wymiotami i trochę mi puchnie miejsce ukąszenia ale zgrugiej strony nigdy mnie pszoła nie ugryzła w krtań tak jak ta aktorkę
2. Marysia jest alergikiem więc jest to prawdopodobne że moze być ucuzlona na jad
I teraz kto mi moze przepisać tą recpetę - podejrzewam ze lekarz w przychodni mnie wyśmieje....... Natomiast Blanka co do ukąszenia to jeśli ktoś jest uczulony to NIESTETY ale nie wystarczy go ułożyć wygodnie tylko w te pędy jechać do spzitala bo moze być za późno (mojej koleżance o mało co nie musieli robić tracheotomii bo tak spuchła, straciła przytomnosć, zaczęła sie dusić, na szczęście karetka w porę przyjechała i mimo obrzęku gardła udało sie jej zrobić intubację).
Kurde musze chyba jakos pogadac z jakimś lekarzem prywatnie w sprawie tej adrenaliny...
reklama