reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze upadki - pierwsze siniaki

reklama
O Boniu................ aż mi ciarki przeszły ! A sowją drogą to teraz naprawdę trzeba mieś oczy 24 godziny na dobę dookoła głowy !

Marcelinka ułamała sobie ząbek-lewą-górną jedynkę.Nie fajnie to wyglada, ale aż tak bardzo jej nie szpeci.Odkąd nabrała pewności w chodzeniu, a raczej bieganiu, to im bardziej staram się ją chronic tym wieksze kraksy zalicza.Zęba ułamała sobie, bo posliznęła się na książecze, która się wczesniej bawiła, a ja nie zdąrzyłam jej sprzatnąć.I w ten oto sposób wyladowałysmy w Dniu Dziecka u stomatologa dziecięcego, bo ma dosyć ostro zakończony ten ułamany ząbek, kazali fluorowac i za 2 tyg. do kontroli.Ale przestrzegam, podobno nie ma zartów z takimi wypadkami,uraz-zwłaszcza np."wbicie" sobie ząbka może byc
przyczyna uszkodzenia zawiązków zębów stałych nawet więc z tym nie ma żartów.Ale na szczęscie u nas ucierpiała tylko troche jej uroda...no i my-bo pogryzienie tak ostrym zębem bedzie bojało jeszcze bardziej:-)

UUUUUU to nie fajnie Ferulka ! ALe Kacper ma też może nie ubity ale ukruszony ząbek też prawą górną jedynkę. Ale to jest ten rożek ukruszony , nie byłam z nim u stomatologa bo to takie maleństwo tzn. to ukruszenie, pilnuje tylko żeby zawsze myć ząbki na noc !

reklama
Maxin az mnie ciarki przeszly.... straszna historia... trzeba miec oczy naokolo glowy faktycznie a i tak sie nie upilnuje... Olek na szczescie nie mial powazniejszego upadku ani wypadku... odpukac... a jak sie wywali to sie pozbiera i biegnie dalej... zadko placze... w koncu tata jest zolnierzem to nie wypada beczec...

Do góry