reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwsze upadki pierwsze siniaki maluszkow

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja też wiem;-) :-D Jak byłam mała spadłam z trzepaka, guza miałam takiego jak mandarynka :-D To sie dopiero przestraszyłam, a mama to już nie wspomnę. :-D A u nas to sie dopiero zacznie, bo Natka jeszcze na dobre nie chodzi :tak:

reklama
czoraj u Antosia pierwszy raz lała sie krewka:-( spadł z rowerku na beton i rozbił kolanko ale dzielny nie płakał:tak:
a na dodatek jeszcze upaćkałsie wczoraj w smarach:-D

Uuuuuuuuu to mamy chyba pierwsze zdarte kolano.Dobrze,że taki dzielny jest Antoś.My na rowerku jeszcze obręcz mamy i Victor nie wypadnie.

No ładnie rozbite kolana to nie tylko u mojej Dominiki sie pokazały.
Ja byłam na działce od soboty do dzisiaj.
Dominika biegała jak szatan po działce i chyba z 10 razy poleciała na to samo kolano krew nie poszła ale jest zdrapany naskórek.Ale dzielna jest bo ani razu po przewrotce na beton nie zapłakała.

kolanko to jeszcze nic - Kamilka miala zadrapany nos i policzki jak sie wywrocila na chodnik w pierwszych dniach chodzenia ... wygladala jak dziecko wojny ... ale juz nie ma ani sladu czego wszystkim dzieciom zycze :)

Ja tam nic nie mowie o zdartych kolanach. Maja ma oby dwa. Juz mamy strupy i znajac zycie jak zejda to beda nastepne.
Bo uparciuch zamiast latac po trawie to goni po chodniku :-D

Nie wiem co jest w tych chodnikach ale Victor też ciągle ucieka z trawy.Hmmmmmmmm może tam coś za darmo dają:-D:-D

reklama
Vici daja daja za darmo te starte kolana :tak::tak:
Jakbyscie zobaczyly nogi Maksa o boziu ja nie wiem co on wyprawia w tym przeczkolu :tak:co dziennie przychodzi z czyms innym, raz spadl z piaskownicy cala noga starta, wczoraj przewrocil sie na kamienie i ta sama noga rozwalona :tak:ale pierwsze co mowi to wiesz mamo bylem dzielny i nie plakalem :-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry