- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Uuuuuuuuu to mamy chyba pierwsze zdarte kolano.Dobrze,że taki dzielny jest Antoś.My na rowerku jeszcze obręcz mamy i Victor nie wypadnie.
Rybcia_21
Fanka BB :)
No ładnie rozbite kolana to nie tylko u mojej Dominiki sie pokazały.
Ja byłam na działce od soboty do dzisiaj.
Dominika biegała jak szatan po działce i chyba z 10 razy poleciała na to samo kolano krew nie poszła ale jest zdrapany naskórek.Ale dzielna jest bo ani razu po przewrotce na beton nie zapłakała.
Ja byłam na działce od soboty do dzisiaj.
Dominika biegała jak szatan po działce i chyba z 10 razy poleciała na to samo kolano krew nie poszła ale jest zdrapany naskórek.Ale dzielna jest bo ani razu po przewrotce na beton nie zapłakała.
vici
Oj jakie dzielne te nasze maluchy brawo
Rybcia_21
Fanka BB :)
idziu dobrze ze Kamilce wszystko zeszło z buziaczka po tym upadku.
Dominice juz się też goi kolanko.
Dominice juz się też goi kolanko.
vici
Nie wiem co jest w tych chodnikach ale Victor też ciągle ucieka z trawy.Hmmmmmmmm może tam coś za darmo dają
reklama
Vici daja daja za darmo te starte kolana
Jakbyscie zobaczyly nogi Maksa o boziu ja nie wiem co on wyprawia w tym przeczkolu co dziennie przychodzi z czyms innym, raz spadl z piaskownicy cala noga starta, wczoraj przewrocil sie na kamienie i ta sama noga rozwalona ale pierwsze co mowi to wiesz mamo bylem dzielny i nie plakalem
Jakbyscie zobaczyly nogi Maksa o boziu ja nie wiem co on wyprawia w tym przeczkolu co dziennie przychodzi z czyms innym, raz spadl z piaskownicy cala noga starta, wczoraj przewrocil sie na kamienie i ta sama noga rozwalona ale pierwsze co mowi to wiesz mamo bylem dzielny i nie plakalem
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.