reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

PIERWSZE RUCHY MALUSZKA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no teraz to pępek zrobił sie wystajacy
ale nie wystaje cały
któras z Was wstawiała takie śmieszne zdjęcie brzuszka

reklama
moj pepek tez wystawia tylko gorna swoja czesc :) ktos juz pisal o takim objawie ;)

Hehe, to chyba u mnie było takie zdjęcie pępusia noska ;) Śmiesznie to wygląda, taki mini daszek ;)
Też mam chwilami dosyć mojego "wiatraczka". Czasami wystawi pytkę albo plecki tak mocno, że aż nie wiem co ze sobą zrobić, jaką pozycję przyjąć... Ale jeszcze troszke...

Wiercą się szkraby bo im ciasno a moja to chyba regularnie ćwiczy odruch "moro"

tak patrze na Wasze suwaczki i tylko ja mam zdjęcie dzidzi w podpisie
a jak urodze drugie to nie wiem gdzie je zmieszcze

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry